happydreamer Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Αυτή είναι η πρώτη μου ολοκληρωμένη (ή σχεδον τέλος πάντων) προσπάθεια. Τα drums και οι ηλεκτρικές είναι vst,ενώ η καθαρή που ακούγεται καθώς και η φωνή είναι ηχογραφημένες με iphone. H μίξη έγινε με το cubase studio 4 και η επεξεργασία με το adobe audition. Περιμένω σχόλια.. awake.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Η ιδεα ειναι καλη και η συνθεση και καλη χροια η φωνη. Η ενορχηστρωση μπορω να πω ομως, οτι ειναι αν μη τι αλλο .... "πρωτοτυπη". Πως σου ηρθε και χρησιμοποιησες βαθυ αντι για κασα, στο ρυθμο? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Δε μπορώ να πω πως έμεινα awake από το κομμάτι σου. Επαναλαμβάνεις συνέχεια το ίδιο μοτίβο και δεν δίνεις λύση στο αυτί. Χρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....φσσσσσσσσσσσσσσσσσσ InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 @delta66: Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο φίλε. Να σου πω ότι από drums έχω ιδέα. Μόνο στο αυτί μου βασίστηκα για να βγάλω τον ρυθμό που άκουσες. @nestoras: Έχεις δίκιο. Το ξέρω ότι είναι μονότονο. Μάλλον φταίει ότι είναι το πρώτο κομμάτι που φτιάχνω με αυτό τον τρόπο. Ελπίζω ότι τα επόμενα θα είναι κάλυτερα.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση