sPId_x Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2006 Παιδιά τι προτείνετε απο drums για κάποιον που δεν ξερει και τα χρειάζεται για να παίζει λιγο για την πλάκα του? ΚΑτι φθηνό. sorry αλλά δεν κοίταξα εαν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Octapus Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 εξαρταται απο τον χωρο που διαθετεις(αν θα μπει σε πολυκατοικια καλυτερα κατι σε ηλεκτρονικο-να μην ενοχλεις) καθως και τα μαρουλακια... φθηνο λεγοντας κατω απο 500?1000? για διαφωτισε μας λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drumer_FOTIS Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 Μάλλον ο φίλος sPId_x εννοεί μία drums απλά για να χτυπά δυνατά και να κάνει (κατα ένα μέρος βέβαια) την πλάκα του,σωστα? Αν είναι έτσι, τότε υπάρχουν drums και με 300 ευρώ.Ψάξε για τιμές μέχρι 500 ευρώ το πολύ.Τώρα για μάρκες και τιμές τους θα σε διαφωτήσουν τα άλλα μέλλη του noiz γιατί εγώ έχω να ασχοληθώ με αυτά πάρα,μα πάρα πολύ καιρό :D :D ! P>ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΤΡΑΜΕΡΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2006 Ναι 500 euro ειναι πολλά. Επειδή δεν ξερω καθολου απο τιμες, υπαρχει κατι με 200 ευρω( η λιγοτερα?!! θα ηταν καλα!). Δεν με νοιαζει να ειναι καλά η μαρκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hells_Angel Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ GRANITE ΜΕ ΠΙΑΤΙΝΙΑ SABIAN SOLAR. ΦΘΗΝΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΧΑΛΙΑ ΗΧΟΣ!!! ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 400, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PEARL FORUM FX ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 (ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΙΑΤΙΝΙΑ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hells_Angel Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 SORRY ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!! ΤΑ ADAMS ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΙΑΤΙΝΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Αφού τα θες για την πλάκα σου υπάρχει και η λύση των μεταχειρισμένων ντραμς! Ψάξου και σίγουρα κάτι θα βρεις. www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos_f3n Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2006 Εγω βρηκα μεταχοιρισμενα με 150ε. Δεν λενε πολλα απο ηχο αλλα για τωρα ειναι μια χαρα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση