gibxar Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Έχει κάνα 5 μήνες που πήρα τον ενισχυτή και έχω το εξής πρόβλημα μόλις ζεσταθεί κάνα 15 - 20 λεπτά μου βγάζει ένα θόρυβο (χρατς χρατς ) θα βάλω και βίντεο άμα μπορεί να βοηθήσει κανείς? είναι μέσα στην εγγύηση ακόμα ευτυχώς και θα τον πάω να τον κοιτάξουν δεν νομίζω να είναι νορμάλ αυτό το πράγμα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Μαλλον καποια προενισχυτρια αρχισε τις "αταξιες". ;D (και γω εχω παρομοιο θεματακι με τον ενισχυτη μου εδω και 2 μερες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gibxar Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 My Video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Ξεκινα αλλαζοντας το rectifier ειναι συνηθως η πηγη του κακου στο συγκεκριμενο μοντελο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Μην τον αγγίξεις καθόλου. Από τη στιγμή που είναι εντός εγγύησης μην βάλεις καθόλου χέρι στο μηχάνημα. Να επικοινωνήσεις με το κατάστημα απ'όπου τον αγόρασες και αυτοί με τον επίσημο αντιπρόσωπο να το αναλάβουν επίσημα οι τεχνικοί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gibxar Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 euxaristo gia tis simboules alla nomizo to kalitero pou exw na kanw nomizo einai na to steilo na to kitaksoun...apla exw mwgali aporia na do ti einai o enisxitis einai kenourios kai exei peksi 2 live ton exw san ta matia mou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Δεν γράφουμε με greeklish και ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ;) τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Μήπως έχεις συνδεδεμένο το πεταλάκι του vibrato-reverb? Αν ναί, βγάλε το, και δοκίμασε να δείς αν συνεχίζονται οι θόρυβοι.. Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gibxar Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Συγγνώμη για τα greeklish ξεχάστηκα ναι το έχω συνδεμένο το πετάλι θα το αποσυνδέσω και θα δω… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gibxar Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχώς φίλε πάλι το κάνει έβγαλα το footswitch και πάλι τα ίδια ευχαριστώ πάντως… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση