Προς το περιεχόμενο

EAZY band - Funky μια πρόχειρη προσπάθεια

argytar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκανα μια προσπαθεια να τα ακουσω και τα δυο,αλλα δεν μπορεσα να τα φτασω μεχρι τερμα. :-\

Δυστυχως φιλε μου, δεν μου αρεσαν καθολου.

Ο λογος ηταν, οτι η μουσικη υποκρουση ηταν πολυ ...προχειρη και χωρις εμπνευση και οι μελωδιες στην φωνη πολυ απλες και πολυ κουραστικες.

Μοιαζουν τα τραγουδια να γραφτηκαν πολυ στο ...γονατο. :P

Για τους στιχους δεν μπορω να πω και πολλα,δεν ειμαι ειδικος,αλλα σαν απλος ακροατης μου ηταν τελειως αδιαφοροι.

Τωρα μολις τους ακουσα,αλλα δεν τους θυμαμαι. :-\

Αυτη ειναι η γνωμη μου,πιστευω να μην σε στενοχωρησα,ελπιζω σε αλλα παιδια να αρεσαν και να γραψουν καποια θετικα σχολια,αλλα εγω δυστυχως ........

Με συμπαθεια.Καλη συνεχεια.

Να σου πω την αληθεια? το κομματι μου φανηκε ΓΑΜΑΤΟ!! Και δε συμφωνω καθολου με το φιλο παραπανω γιατι ειναι αμεσο,αυθορμητο και ανεπιτηδευτο. Δε΄σχολιαζω καθολου απο την αποψη ηχογραφησης - μαστερ - ηχου γενικοτερα, ειναι ολοφανερο οτι θελει παρα πολυ δουλεια απο αυτη την αποψη. Σα συνθεση ομως, αμεσοτατη, ανεβαστικη και πραγματικα πολυ μελωδικη! Το ιδιο και οι στιχοι. Το μονο που δε μ΄αρεσε ηταν ο στιχος "σου χυμω,σου χυμω" γιατι ετσι οπως ακουγεται μου θυμιζει πολυ ασχημο σεξουαλικο υπονοουμενο..... ;D ;D  

Και πραγματικα υπαρχουν πολλα κομματια που γραφτηκαν στο γονατο και αφησαν εποχη. Η αμεσοτητα παντως ειναι ολοφανερη. Τα φωνητικα αρκετα προς πολυ ωραια, τα drums αξιοπρεπεστατα(ευτυχως που δεν εβαλες drum πατατα :D), η κιθαρα wahhμει, οι στιχοι αμεσοι αυθορμητοι και καθολου επιτηδευμενοι και σαχλοι....ε, τι αλλο θες ?

Και να πω και μια αποψη προς ολους: Ας μην κρινουμε οσον αφορα την εμπνευση και μονο απο την παραγωγη και τον ηχο. Ειναι προφανες οτι αν καποιος θεωρει οτι το κομματι του αξιζει,δεν θα το αφησει ηχογραφημενο ετσι προχειρα.... Τη γνωμη μας για ενα κομματι πρεπει να μπορουμε να τη διαμορφωνουμε ακομα κι αν το ακουμε ηχογραφημενο απο ενα κασετοφωνο του...΄80 με εξωτερικη εγγραφη. Ο καθενας ομως για μια συνθεση ειναι λογικο να εχει ανασφαλειες και να ζηταει τη γνωμη μας ως ΠΡΩΤΗ εικονα. Δεν μπορει να κατσει να κανει επαγγελματικη μιξη και mastering πριν τις ξεπερασει, μονο και μονο για να ακουσει αποψεις.

Ας προσπαθησουμε να το φανταστουμε ετοιμο για το δισκο.... Κι ας προσπαθησουμε να σκεφτουμε διαφορα γνωστα σουξεδακια ηχογραφημενα ετσι προχειρα πως θα μας φαινοντουσαν. Τα ιδια και για την ενορχηστρωση και την ολη παραγωγη.

Η γνωμη μου ειναι οτι ναι,αξιζει να το δουλεψετε σοβαροτερα!  :) Χωρις πλακα,ανετα μπορω να το φανταστω να παιζει ως χιτακι στο ραδιοφωνο....

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να σου πω την αληθεια? το κομματι μου φανηκε ΓΑΜΑΤΟ!! Και δε συμφωνω καθολου με το φιλο παραπανω γιατι ειναι αμεσο,αυθορμητο και ανεπιτηδευτο. Δε΄σχολιαζω καθολου απο την αποψη ηχογραφησης - μαστερ - ηχου γενικοτερα, ειναι ολοφανερο οτι θελει παρα πολυ δουλεια απο αυτη την αποψη. Σα συνθεση ομως, αμεσοτατη, ανεβαστικη και πραγματικα πολυ μελωδικη! Το ιδιο και οι στιχοι. Το μονο που δε μ΄αρεσε ηταν ο στιχος "σου χυμω,σου χυμω" γιατι ετσι οπως ακουγεται μου θυμιζει πολυ ασχημο σεξουαλικο υπονοουμενο..... ;D ;D  

Και πραγματικα υπαρχουν πολλα κομματια που γραφτηκαν στο γονατο και αφησαν εποχη. Η αμεσοτητα παντως ειναι ολοφανερη. Τα φωνητικα αρκετα προς πολυ ωραια, τα drums αξιοπρεπεστατα(ευτυχως που δεν εβαλες drum πατατα :D), η κιθαρα wahhμει, οι στιχοι αμεσοι αυθορμητοι και καθολου επιτηδευμενοι και σαχλοι....ε, τι αλλο θες ?

Και να πω και μια αποψη προς ολους: Ας μην κρινουμε οσον αφορα την εμπνευση και μονο απο την παραγωγη και τον ηχο. Ειναι προφανες οτι αν καποιος θεωρει οτι το κομματι του αξιζει,δεν θα το αφησει ηχογραφημενο ετσι προχειρα.... Τη γνωμη μας για ενα κομματι πρεπει να μπορουμε να τη διαμορφωνουμε ακομα κι αν το ακουμε ηχογραφημενο απο ενα κασετοφωνο του...΄80 με εξωτερικη εγγραφη. Ο καθενας ομως για μια συνθεση ειναι λογικο να εχει ανασφαλειες και να ζηταει τη γνωμη μας ως ΠΡΩΤΗ εικονα. Δεν μπορει να κατσει να κανει επαγγελματικη μιξη και mastering πριν τις ξεπερασει, μονο και μονο για να ακουσει αποψεις.

Ας προσπαθησουμε να το φανταστουμε ετοιμο για το δισκο.... Κι ας προσπαθησουμε να σκεφτουμε διαφορα γνωστα σουξεδακια ηχογραφημενα ετσι προχειρα πως θα μας φαινοντουσαν. Τα ιδια και για την ενορχηστρωση και την ολη παραγωγη.

Η γνωμη μου ειναι οτι ναι,αξιζει να το δουλεψετε σοβαροτερα!  :) Χωρις πλακα,ανετα μπορω να το φανταστω να παιζει ως χιτακι στο ραδιοφωνο....

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις παρατηρήσεις.Μπορώ να πω ότι έπιασες εντελώς το πνεύμα αυτού του ποστ και της προσπάθειάς μας και μου έφτιαξες το κέφι σε μια δύσκολη κατά τα άλλα ημέρα!

Εδώ έβαλα τα κομμάτια όπως λες και εσύ για μια πρώτη γνώμη και μόνος μου ανέφερα από την αρχή του ποστ ότι δεν έγινε καλή μίξη, παρα έβαλα κάτω δυο ιδέες να δω πως σας φαίνεται να πάρω μια δεύτερη αποψη αν θέλετε για να συνεχίσουμε ενδεχομένως.

ευχαριστώ πολύ όσα παιδιά ασχολήθηκαν και σίγουρα θα προσπαθήσουμε για καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα ,κάτι που απαιτεί χρόνο και χρήμα και δεν γίνεται στα πλαίσια ενός home studio. (τουλάχιστο όχι από μένα που δεν έχω χιλιόμετρα μπρος στην κονσόλα)

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Θα απαντησω στον ( φιλο ) santso 4,  μονο και μονο για να γινεται κουβεντα. 8)

Να σου πω την αληθεια? το κομματι μου φανηκε ΓΑΜΑΤΟ!!

Αποψη σου.Δεκτη.

Δεν αναιρει ομως την δικια μου.

Και πραγματικα υπαρχουν πολλα κομματια που γραφτηκαν στο γονατο και αφησαν εποχη.

Αυτο σιγουρα οχι.Με διαθεση χιουμορ παντα. ;D

Ας μην κρινουμε οσον αφορα την εμπνευση και μονο απο την παραγωγη και τον ηχο. 

Αν αναφερεσαι σε μενα, μαλλον δεν εχεις διαβασει προσεκτικα τι λεω.

Και κλεινοντας..........

Περι ορεξεως ..........

Καλη συνεχεια.

Πρώην VARTANIS 🙂

Κύριε Βαρτάνη να κάνω εδώ την παρατήρηση ότι έκανες την κριτική σου χωρίς να ακούσεις τα κομμάτια ολόκληρα, όπως κάποιοι κριτικοί κινηματογράφου σε κάποια φεστιβάλ που βλέποντας 30 λεπτά από κάθε ταινια γράφουν reviews...

το γεγονός βεβαια αυτο δεν ειναι μεμπτο για σενα, γιατι οπως ειπες περι ορέξεως κολοκυνθόπιττα, δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν αν βαριέται κάτι να ολοκληρώσει την ακρόασή του, φόρουμ είμαστε από συναδέλφους φιλικά προσκείμενους o ένας προς τον άλλο ως επί το πλεί- που θέλουμε να περνάμε καλά

Δεν φταιει κανεις, η καλη μου η καρδια. ;D ;D

Οπως ειπα παραπανω, κουβεντα να γινεται, ειναι και αφορμη να τα ακουσουν και αλλοι και ισως γραψουν και αυτοι μια αποψη.

Τωρα ας γινουμε λιγο ποιο σοβαροι.

Κύριε Βαρτάνη να κάνω εδώ την παρατήρηση ότι έκανες την κριτική σου χωρίς να ακούσεις τα κομμάτια ολόκληρα,

Ενταξει τωρα, τι να λεμε.Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται. 8)

Εισαγωγη,κουπλε,ρεφραιν, εισαγωγη κουπλε,ρεφραιν, σολο,ρεφραιν,φιναλε.

Ολα τα τραγουδια πανω κατω ετσι ειναι.Ακουσα τα μισα.Εχασα τιποτα; ???

Στιχους;      Αν πιστευεις, οτι οι στιχοι ηταν το δυνατο σας μερος, παω πασο.

Δεν ειμαι ειδικος, το εγραψα εξαλλου.

Παντως δεν αλλαξα αποψη για τα τραγουδια  ;D.

......φόρουμ είμαστε από συναδέλφους φιλικά προσκείμενους o ένας προς τον άλλο ως επί το πλεί- που θέλουμε να περνάμε καλά

Συμφωνω τα μεγιστα.

Το εχω δει αλλωστε και με μενα. ;D ;D ;D ;D ;D

Με συμπαθεια.Καλη συνεχεια.

Πρώην VARTANIS 🙂

Aτυχώς...συμφωνώ στα περισσότερα με τον Βαρτάνη...άσε που μόνο και μόνο αυτό

Χωρις πλακα,ανετα μπορω να το φανταστω να παιζει ως χιτακι στο ραδιοφωνο....

...θα με έκανε να ασχοληθώ αυτόματα με άλλο είδος μουσικής. 8)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Aτυχώς...συμφωνώ στα περισσότερα με τον Βαρτάνη...άσε που μόνο και μόνο αυτό...θα με έκανε να ασχοληθώ αυτόματα με άλλο είδος μουσικής. 8)

τώρα με ποιο ε'ιδος ασχολείσαι ?

τα άλλα δύο τα ακούσατε ή μονο το πρώτο (που είναι και λιγο πυροβολημενο ούτως ειπείν)

τώρα με ποιο ε'ιδος ασχολείσαι ?

και με αυτό

http://www.noiz.gr/index.php?topic=182426.0

τα άλλα δύο τα ακούσατε ή μονο το πρώτο (που είναι και λιγο πυροβολημενο ούτως ειπείν)

για να είμαι ειλικρινής...το πρώτο με απέτρεψε από το να ακούσω τα άλλα 8)

μ αρεσει που εχετε εξετασει τα πραματα σφαιρικα πριν αρχισετε να κραζετε! Χα χα χα.  that s some major bs

μ αρεσει που εχετε εξετασει τα πραματα σφαιρικα πριν αρχισετε να κραζετε! Χα χα χα.  that s some major bs

Kανένας δεν έκραξε...απλά, τουλάχιστον εμένα, αυτό που άκουσα δεν μου άρεσε. Τόσο απλά...

Από την άλλη, αφού ενοχλείσαι, σου εύχομαι να γίνει χιτάκι στο ραδιόφωνο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου