Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2006 Για τα ήδη που παραθέτεις βασικά και εγώ νομίζω ο JB will do the job :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2006 τελικά μήπως ξέρετε και κανένα μαγαζί στη θεσσαλονίκη που μπορεί κανείς να ακούσει τον jb? Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 τελικά μήπως ξέρετε και κανένα μαγαζί στη θεσσαλονίκη που μπορεί κανείς να ακούσει τον jb? Μπα, που να τον βρεις (οπουδήποτε) πάνω σε κιθάρα, δεν γνωρίζω να τον τοποθετεί κατασκευαστής από το εργοστάσιο. Μπες στο site του SD και άκου δείγματα για να πάρεις μια ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 τελικά μήπως ξέρετε και κανένα μαγαζί στη θεσσαλονίκη που μπορεί κανείς να ακούσει τον jb? πηγαινε στον ΖΟΖΕΦ...εγω απο εκει τον ειχα ακουσει γιατι τον εχει βαλει σε μια κιθαρα του ο ντουνουσης :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 ωραια! ευχαριστώ παιδια Παντως μου κανει εντύπωση που ολοι σας μου προτείνατε ΜΟΝΟ τους JB? Στα λεφτά που διαθέτει και στα είδη μουσικής που λέει δεν υπάρχει άλλη αξιόλογη πρόταση? Για τους DiMarzio καμία γνώμη?? Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 να πω κι εγω? παρε ενα σετακι kinman.hank marvin κατα προτιμηση.για εκει με βλεπω κι εμενα & & Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 ΩΠ! να και μια καινούργια προταση!! Σαμπάνιες παρακαλώ!!! :wink: Ακούω μήπως και άλλη???? :) Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 μα καλα bridge humbucker δεν ειπες οτι θελεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 μα καλα bridge humbucker δεν ειπες οτι θελεις?? Φίλε Τακη σορρυ για την αγνοια μου αλλα δεν εχω ιδεα τι θα πει humbucker. :oops: όπως είπα και στο πρώτο post γράφω για έναν φίλο και το μόνο που ξερω είναι οτι θέλει να αλλάξει τον bridge μαγνήτη και τα είδη της μουσικής που παίζει είναι αυτά που είπα. αν είπα καμιά χοντράδα σορρυ και πάλι Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2006 μα καλα bridge humbucker δεν ειπες οτι θελεις?? Φίλε Τακη σορρυ για την αγνοια μου αλλα δεν εχω ιδεα τι θα πει humbucker. :oops: όπως είπα και στο πρώτο post γράφω για έναν φίλο και το μόνο που ξερω είναι οτι θέλει να αλλάξει τον bridge μαγνήτη και τα είδη της μουσικής που παίζει είναι αυτά που είπα. αν είπα καμιά χοντράδα σορρυ και πάλι humbucker ονομαζονται οι διπλοι μαγνητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση