Evilnye Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι του γούστου μου συνήθως το είδος, αλλά αυτό από τα άλλα σου ξεχωρίζει :) Και ναι παίζεις ωραία κιθάρα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Και ναι παίζεις ωραία κιθάρα ;D Αφού παίζει με ένα από τα πετάλια μου. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Καλό! Έχει ενέργεια! Για το στίχο ίσως θέλεις λίγη μελέτη...Έχει κι αυτός την τεχνική του. Αλλά είσαι σε καλό δρόμο φίλε! Πρόταση: Μήπως τα κομμάτια που'χουν ανεβάσει παιδιά κατά καιρούς να μπουν σε μια ξεχωριστή κατηγορία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Πρόταση: Μήπως τα κομμάτια που'χουν ανεβάσει παιδιά κατά καιρούς να μπουν σε μια ξεχωριστή κατηγορία; Εννοείς κάτι άλλο από τον πίνακα κλιπς; Αφού παίζει με ένα από τα πετάλια μου. ;) αφτο ινε ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι του γούστου μου συνήθως το είδος, αλλά αυτό από τα άλλα σου ξεχωρίζει :) Και ναι παίζεις ωραία κιθάρα ;D Nα σαι καλα σε ευχαριστω Καλό! Έχει ενέργεια! Για το στίχο ίσως θέλεις λίγη μελέτη...Έχει κι αυτός την τεχνική του. Αλλά είσαι σε καλό δρόμο φίλε! Πρόταση: Μήπως τα κομμάτια που'χουν ανεβάσει παιδιά κατά καιρούς να μπουν σε μια ξεχωριστή κατηγορία; Ειναι λιγο περιεργος ο στιχος οντως!!! @Νεστορα το πεταλι πεταξε δυστυχώς !!!!! πριν κανα μην περιπου επρεπε να ξεκαθαρισω τα πραγματα λιγο...... http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 @Νεστορα το πεταλι πεταξε δυστυχώς !!!!! Mα φυσικά σου έδωσα πετάλι που πετάει. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 ;D ;D θα με παλαβώσεις βραδιατικα !!!! http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Εννοείς κάτι άλλο από τον πίνακα κλιπς; Συγγνωμη ειμαι καινουριος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση