βα Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 ειμαι μεγαλος φαν του Jason Reitman (Known For:Juno-Thank You for Smoking). θυμηθηκα ξανα την τελευταια του ταινια και ειπα να ποσταρω εδω το τρειλερ. αξιολογοτατη ταινια,με ωραιες ερμηνειες και με ...γουστοζικο φιναλε! UP IN THE AIR trailer 3 Λούμπεν Τρολλεταριάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Εξαιρετική ταινία (προς στιγμήν νόμιζα ότι μιλούσες για το "Up!" το οποίο είναι επίσης εξαιρετική ταινία - άλλου είδους όμως...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 προς στιγμήν νόμιζα ότι μιλούσες για το "Up!" το οποίο είναι επίσης εξαιρετική ταινία - άλλου είδους όμως... κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου. Ωραία αλλά πολυ στενάχωρη ταινία {ειδικά για "παιδικό" κινούμενο..!} φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raindog Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2011 και το κομμάτι των τίτλων τέλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση