softcore Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 test 1,2 1,2 test test!Θελω να δω αν οντως με κοψατε!! :D :D :D Επιτελους,my kind of forum,χαβαλε οχι ξεραιλα!Ομως εξακολουθω να μη τον γνωριζω το κυριο αν κ εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι συνθετης ( :?: ) σκυλαδικων η κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Τώρα που το έγραψες αυτό, άμα γυρίσεις σιγά σιγά πίσω σου, θα δείς ένα ερμαφρόδιτο ών με ένα τσεκούρι στο χέρι να σε κοιτάει περίεργα.... μπρρρρ.....¶μα στο δωμάτιο ξαφνικά αρχίσει να ακούγεται το leyla απο μόνο του, τρέξε! leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Robas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Ο Μεγάλος..... Ο Ένας..... Ο Μοναδικός..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2006 test 1' date='2 1,2 test test!Θελω να δω αν οντως με κοψατε!! :D :D :D Επιτελους,my kind of forum,χαβαλε οχι ξεραιλα!Ομως εξακολουθω να μη τον γνωριζω το κυριο αν κ εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι συνθετης ( :?: ) σκυλαδικων η κατι τετοιο?[/quote'] ωχ,μεγαλε τι ειπες τωρα??!! 8O :? :lol: εις το εξης να προσεχεις πολυ οταν κανεις ντους!(το ΨΥΧΩ το εχεις δει??) :lol: δεν ντρεπεσαι λιγο!Ο ανθρωπος γραφει ΠΟΙΟΤΙΚΗ μουσικη!(πως λεμε ποιοτικος μουσακας?ετσι ενα πραμα!) :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2006 ¶ντε ρε παιδιά επιτέλους!!! :lol: :lol: Πάνω που ήμουν έτοιμος να ζητήσω photo γιατί τα @@ μου είχαν γίνει τούμπανο με τόσα που γράφτηκαν!! :lol: :lol: Μπράβο ρε Robas!! Καλως ηρθες softcore!! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση