softcore Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2006 Ειμαι νιουφης στο φορουμ κ ειπα να κανω τη παρουσια μου αισθητη!!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2006 Καλώς ήλθες. Προκειμένου να γίνεις δεκτός θα πρέπει να απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις. α) Πιστεύεις ότι οι άγγελοι στον Παράδεισο παίζουν άρπα ή Τελεκάστερ; β) Πιστεύεις ότι υπάρχει μεγαλύτερος δημιουργός από τον Σταμάτη Μεσημέρη; γ) Πιστεύεις ότι τα αναλογικά συνθεσάϊζερ χρησιμεύουν σε κάτι; δ) Πιστεύεις ότι "David Gilmour" και "Τιτάνας" είναι έννοιες ταυτόσημες; ε) Είσαι άντρας, γυναίκα, παιδί ή εξωγήϊνος; Σε αναμονή των απαντήσεών σου. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
softcore Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2006 ok!πλακα εχει αυτο! α)αρπα-μη τα ισοπεδωνουμε ολα β)πειραζει αν δε τον γνωριζω?? :oops: :oops: γ)φυσικα κ ναι-αφου χρησιμοποιουνται,χρησιμευουν δ)τιτανας? :lol: δε θα αποκαλουσα ποτε κανεναν ετσι αλλα οπως το θετεις... ε)αντρας κ παιδι-αναλογα τη περισταση (καμμια φορα κ εξωγηινος :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 πειραζει αν δε τον γνωριζω?? δεν γνωριζεις τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΗ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 δεν γνωριζεις τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΗ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! :lol: :lol: Κόψτε τον. :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Ειμαι νιουφης στο φορουμ κ ειπα να κανω τη παρουσια μου αισθητη!!!! :lol: Καλως ορισες softcore.... :D Μην μασας για τον Σταματη Μεσημερη ....ουτε εγω τον ηξερα πριν λιγες μερες.. :oops: αλλα ειχα την τυχη να τον μαθω... :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 καλωσορισες! ΣΤΑΜΑΤΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Σταματη δωσε το παρον στο Live TOY Noiz και εγω θα σου χω φερει μωρακια να νταχντιρντισεις τζουτζουκο μου... Ριχτο λιγο εξω βρε αδερφε.... Σε αγαπαω..το βασανακι σου Αντουαν_ζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 αλήθεια με αυτό το live του noiz τι γίνετε??! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2006 Εγώ εξακολουθώ να μην τον ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση