Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Έφτιαξα ένα backing φανκοδεκάμετρο με ντραμς-μπάσο-κιθάρα για ρυθμική προπόνηση στα σόλο. Σας το παραδίδω και όποιος έχει όρεξη ανεβάζει το take του. Το bt είναι 4 λεπτά και δεν έχω κάνει fade out. Κάντε τα κουμάντα σας κατά το δοκούν. funk-o-jam.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Ακούγεται πολύ ωραία!! Αν παίξω απο πάνω έχω την αίσθηση οτι θα το χαλάσω!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Παίξε εσύ κι άμα το χαλάσεις θα στο πούμε εμείς ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Επιτελους funky. Τhanks jazzjoker :) Επισυναπτω ενα τέικ στα γρηγορα που εκανα funkjam-kguitar.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 kguitar ωραιότατος καθώς και στο άλλο backing που άκουσα τώρα. Για να ακούσουμε κι άλλες συμμετοχές. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Να επισυναψω και γω μια απαντηση; There it is. Το εχεις στησει καταπληκτικα Σπυρο. Λυπαμαι ειλικρινα που δε μου εβγαινε τιποτα καλυτερο. Επιφυλασομαι για το επομενο. funkjazzj.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Να επισυναψω και γω μια απαντηση; There it is. Το εχεις στησει καταπληκτικα Σπυρο. Λυπαμαι ειλικρινα που δε μου εβγαινε τιποτα καλυτερο. Επιφυλασομαι για το επομενο. Γιατί λυπάσαι; Πολύ ωραίο είναι. Εγώ προσπαθώ να το παίξω με φράσεις σε 16α κυρίως και προς το παρόν δε μου βγαίνει καλό. Σε κάθε περίπτωση είναι καλή ρυθμική μελέτη. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Ανεβάζω κι ένα δικό μου take με μπόλικα λαθάκια. funk-o-jam-jazzjoker.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση