Προς το περιεχόμενο

Limited-signature-πανάκριβες κιθάρες. Αξίζουν;

Alchemist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχουν...limited....και limited..... ;D....η Fender  ας πουμε βγαζει μεχρι και...limited...Squier!! ;D

Τα πολυ ακριβα μοντελλα των custom shop τα οποια χαρακτηριζονται limited απευθυνονται ΜΟΝΟ σε ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ,παικτικα και κατασκευαστικα δεν εχουν διαφορες απο τις υπολοιποες custom shop κιθαρες (ή αν εχουν δεν τις κανουν "καλυτερες" απο τις...."απλες" cs)

Eιχα και εγω μερικες..limited Fender & σαν κιθαρες ηταν απο πολυ καλες (Jerry Donahue Strat) ως απλα καλες (Limited Edition AM std strat w/ matching headstock)....

στο τελος της ημερας και αυτες απλα....κιθαρες ειναι.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ενδιαφέρον θέμα!

Τα τελευταία 12 χρόνια πέρασαν ουκ ολίγες κιθάρες αυτής της κατηγορίας απ τα χέρια μου.Fender και Gibson.

Αν "αξίζαν"? (με την έννοια που το θέτεις) :Μονολεκτικά,ΟΧΙ.

Με την έννοια όμως που θα το έθετα εγώ,δηλαδή κυρίως επενδυτικά,ΝΑΙ!

Τρανά παραδείγματα,τα παρακάτω:

1.1997 Fender Jimi Hendrix Monterey Pop Stratocaster. (XXX/210)

2.2004 Gibson Jimmy Page #1 Aged & Signed  (XX/25)

Τρελό "με ανέβαζαν",τρελό "με κατέβαζαν" όταν άκουγαν πόσα είχα δώσει γι΄αυτές τις δυό... ;D

Έλα όμως που μερικά χρόνια αργότερα τις πούλησα με 300% και 600% κέρδος αντίστοιχα...

αναφέρομαι σε μέσους ανθρώπους που ενδεχομένως θα χρειαστεί να στερηθούν κάποια πράγματα για ένα διάστημα για να αγοράσουν ένα τέτοιο όργανο.

Έγκλημα...για εκτελεστικό απόσπασμα.Ειδικά αν αυτά τα λεφτά τα στερήσεις από την οικογένειά σου και τα παιδιά σου...Μου θυμίζει κάτι τύπους που δεν έχουν να φάνε και πάνε και αγοράζουν "Μερτσέντες"...

DSC02255_MOD.thumb.jpg.8c3b5124183701ad2eb7c40b3281d2fc.jpg

Jimmy_Page_sig..png.f5f1ab1510d27d2715366ad234382b9c.png

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

...Μου θυμίζει κάτι τύπους που δεν έχουν να φάνε και πάνε και αγοράζουν "Μερτσέντες"...

στη γειτονια μου πλεον ειναι η πλειοψηφια κατι τετοιοι... ;D 

Στην Αθηναϊκη γειτονια μου ρε κυνεγειρε,στο Βερολινο "Μερτσεντε" εχουν μονο οι Ρωσοι μαφιοζοι.....και οι ταξιτζηδες (ή μαλλον οι εταιριες ταξι) ;D

είχα παίξει μια Rory Gallagher relic strat μια φορά. μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο ψεύτικο φαινόταν το relic. απο παίξιμο ήταν μια απλή strat  :). Απο ήχο ήχο, τίποτα το ιδιαίτερο, είχε αρκετά hot μαγνήτες απο ότι θυμάμαι.

όπως είπε και ο SuperFunk ... στο τελος της ημερας και αυτες απλα....κιθαρες ειναι....

τετραφάρμακος

www.myspace.com/palebluepanos

Αγόρασα μια ποζεριά μόνο και μόνο γιατί μου γυάλισε....

YAMAHA MG MII (τελικά διαπίστωσα ότι είναι signature model-δεν με απασχολεί ιδιαίτερα- Τak Matsumoto) η διαφορά στην τιμή της απλής με αυτήν είναι σχεδόν διπλή χωρίς να έχω ξαναδεί ίδια κιθάρα για να συγκρίνω.... μπορω να πώ ότι τελικά τέτοιο πράγμα ΔΕΝ εχω ξαναδεί, το floyd της μπρος πίσω το έκανα κομπολόι (δεν τα συμπαθώ καθόλου) και αυτή δεν ξεκούρδισε ΚΑΘΟΛΟΥ, όπως ήρθε από την Ιρλανδία, στο κουρδιστήρι και στον ενισχυτή.... Τρία άτομα την ξεσκίσαμε και αυτή εκεί κιχ. Πανάλαφρη (πούπουλο μιλάμε) με φοβερά γρήγορη ταστιέρα.... μόνο οι alnico V που φοράει δεν ξέρω τι ψάρια πιάνουν τελείως ουδέτερους τους άκουσα..... να σκεφτήτε tone δεν έχει η κιθάρα....

Οι japo γιαμάχες είναι απίστευτα όργανα. ΟΛΕΣ!

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

παντως αυτη η hendrix εμενα με ενθουσιασε.Πρωτη φορα τη βλεπω...

Φτιάχτη μόνος σου...με το 1/15 της πραγματικής :D

http://www.monsterrelic.com/custom.htm

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου