Neurotic Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 αυτο ισχύει και για τον thomman ? Απ όσο ξέρω εγώ προσωπικά ναι...Και μάλιστα έχω ακουσει και για περίπτωση που είχε στείλει ο Thomann εντελώς δωρεάν ένα ζευγάρι λυχνίες! Άλλωστε έχει και τις εγγυήσεις αν διαβάσεις σην αρχική σελίδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 αυτο ισχύει και για τον thomman ? Ναι Αναλογα με την μεταφορικη που αναλαμβανει την παραδοση υπαρχουν περιπτωσεις 1. Ταχυδρομειο εξωτερικου- ταχυδρομειο ελτα για την τελικη παραδοση 2. DHL απο την αρχη μεχρι το τελος 3. DPD (συνηθως αγγλια)-ACS courrier για τελικη παραδοση (η DPD στην ελλαδα σταματησε) Συνηθως οταν ειναι ιδιωτικη μεταφορικη μας παιρνουν τηλεφωνο το πρωι για να ρωτησουν αν ειμαστε εκει, αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που εχουν ερθει χωρις ειδοποιηση. Τα ελτα συνηθως κανουν παραδοση χωρις ραντεβου, εκτος και εαν δεις οτι το δεμα ειναι στην αποθηκη οποτε τους παιρνεις τηλεφωνο και προσπαθεις να βρεις ημερα που να σε βολευει Γενικα οι ιδιωτικες εταιρειες ειναι πιο τυπικες γιατι αν κανεις παραπονα μπορει ο εμπορος να σταματησει την συνεργασια μαζι τους. Παντως οπως ειπα πριν, αν ειδοποιησεις τον εμπορο εγκαιρα οτι το προιον ειναι ελλατωματικο και στειλεις φωτογραφια (αν σου ζητηθει) λογικα δεν θα υπαρξει προβλημα. Νικος Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Τουλαχιστον εσένα στο φέρνουν το δέμα... >:( Εχθές ήταν να μου φέρουν ενα δεμα απο Thomann...Περίμενα όλη τη μέρα αλλα τίποτα...Το απόγευμα παρατηρώ στο internet ότι και καλα είχαν έρθει και είχαν αφήσει και ειδοποίηση..Ούτε τους ειδα ποτε(μενω σε εισογιο και έχω παράθυρο που κοιτάζει προς την είσοδο) και φυσικά ποτέ δεν βρήκα ειδοποίηση!Μετά από τηλέφωνο που έκανα πηγαν να με βγάλουν τρελό! Σήμερα συνεχίζουμε στην ίδια κατάσταση και όταν ξαναπήρα για να δω αν μπορεί να γίνει κατι ώστε να ενημερωθεί ο courier μου απάντησαν ότι έχει χάσει το κινητό του και ότι αν μεχρι τις 4 δεν έχει έρθει να πάω από τα γραφεία τους να το παραλάβω μόνος μου!!! Σήμερα μάλιστα είναι και η τελευταία μέρα..Απο δώ και πέρα αν θέλω να μου το φέρουν αυτοί για παράδειγμα αύριο...Θα πρέπει αν πληρώσω επιπλέον!Που θα γίνει στην τελική γιατι το ταξί για την μεταφορά το απόγευμα δεν το γλιτώνω... Ήθελα να ήξερα αυτά τα μεταφορικά για πιο λόγο τα πληρώνουμε?? Σόρυ για το off-topic αλλά οι μεταφορικές εδω πέρα ωρες ώρες δεν παλεύονται!! ACS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 ACS? Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Λοιποοον...Πηγα και το παρέλαβα το δέμα μόνος μου τελικά και ξαναγράφω γιατί παρατήρησα κάποια παρόμοια πραγματάκια με τον συμφορουμίτη thomaid...Κατ αρχήν η συσκευασία όντως είχε περάσει τρελή ταλαιπωρία και πραγματικά δεν ξέρω γιατι...Είχε ανοίξει λίγο στο πάνω μέρος..Οι ταινίες που βάζουν στο Thomann μισοκολλημένες και τα μισά σχεδόν σακουλάκια με τον αέρα μέσα στο κουτί σπασμένα(αυτό μάλλον αποδεικνύει και την ταλαιπωρία)...Όσον αφορά το περιεχόμενο,το κουτί μιας βάσης(μπασσου) πρέπει να είχε φάει τρελή πίεση γιατί το σίδερο που αποτελεί τον κορμό της βάσης είχε κάνει την εμφανιση του προς τα έξω! Ευτυχώς το ενισχυτάκι της κιθάρας που ήταν και το πιο σημαντικό ήταν σε άριστη κατάσταση.Και πραγματικά μολις άνοιξα το κουτί του παρατήρησα ότι ήταν τέλεια συσκευασμένο... Και μου κάνει εντύπωση όλο αυτό γιατί σε προηγούμενες παραγγελίες από Thomann πραγματικά τα κουτιά ήταν αθικτα!Λες και τα έπαιρνες εκείνη τη στιγμη! Τέλος να μην μιλήσω για την εξυπηρέτηση των ταχυμεταφορών ΕΛ.ΤΑ...Δεν φτάνει που δεν ήξεραν που ήταν το δεμα και έψαχναν μισή ώρα.Έκαναν και χιούμορ με την όλη κατάσταση! Τελος πάντων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thomaid Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Λοιποοον...Πηγα και το παρέλαβα το δέμα μόνος μου τελικά και ξαναγράφω γιατί παρατήρησα κάποια παρόμοια πραγματάκια με τον συμφορουμίτη thomaid...Κατ αρχήν η συσκευασία όντως είχε περάσει τρελή ταλαιπωρία και πραγματικά δεν ξέρω γιατι...Είχε ανοίξει λίγο στο πάνω μέρος..Οι ταινίες που βάζουν στο Thomann μισοκολλημένες και τα μισά σχεδόν σακουλάκια με τον αέρα μέσα στο κουτί σπασμένα(αυτό μάλλον αποδεικνύει και την ταλαιπωρία)...Όσον αφορά το περιεχόμενο,το κουτί μιας βάσης(μπασσου) πρέπει να είχε φάει τρελή πίεση γιατί το σίδερο που αποτελεί τον κορμό της βάσης είχε κάνει την εμφανιση του προς τα έξω! Ευτυχώς το ενισχυτάκι της κιθάρας που ήταν και το πιο σημαντικό ήταν σε άριστη κατάσταση.Και πραγματικά μολις άνοιξα το κουτί του παρατήρησα ότι ήταν τέλεια συσκευασμένο... Και μου κάνει εντύπωση όλο αυτό γιατί σε προηγούμενες παραγγελίες από Thomann πραγματικά τα κουτιά ήταν αθικτα!Λες και τα έπαιρνες εκείνη τη στιγμη! Τέλος να μην μιλήσω για την εξυπηρέτηση των ταχυμεταφορών ΕΛ.ΤΑ...Δεν φτάνει που δεν ήξεραν που ήταν το δεμα και έψαχναν μισή ώρα.Έκαναν και χιούμορ με την όλη κατάσταση! Τελος πάντων.. τελικά απο οτι διαπιστώνω αν ο thomman και ο καθε thomman δεν τα στέλνει με αλλη ταχυμεταφορική πχ DHL απο την αρχη μεχρι το τελος,ισως ειναι καλύτερα να αγοράζουμε απο εκεί που μπορούν να τα στείλουν η απο τα εδώ καταστήματα γιατί μαλλον η ταχυμεταφορική ΕΛΤΑ για τους δικούς της λόγους λειτουργεί με αυτο το σύστημα.! να συμπληρώσω οτι υστερα απο καμμιά δεκαριά τηλεφωνημάτων που εκανα σε διάφορες υπηρεσίες των ΕΛΤΑ με ενημέρωσε ενας προιστάμενος διανομής, οτι πρέπει πριν παραλάβω να τσεκάρω και μάλιστα να το ανοίξω μπροστά στο διανομέα οταν το δεμα εχει τρύπες και φθορές. Αντίθετα σε επικοινωνία που ειχα με ταχυμεταφορική ΕΛΤΑ υποστηρίζουν το αντίθετο.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση