Προς το περιεχόμενο

Είναι αναγκαίο το λάδι στις Rosewood ταστιέρες?


S9F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σωστα και ανοιγει αλλα με τις βρωμιες και αυτα δεν ριχνεις και εναν υποτυπωδη καθαρισμο στα ταστα ??εκει ξασπριζει ακομα ποιο πολυ το ξυλο μιας και απο το τριψημο φευγει και υλικο απο την ταστιερα - ε οταν βαλεις το λεμονολαδο επανερχεται στο φυσικο του χρωμα και ποιο σκουρο

Αυτο δεν ειπα πιο πανω?  :)

Λαδακι οποτε βλεπεις και "ξασπριζει" η ταστιερα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αυτο δεν ειπα πιο πανω?  :)

 

LOL η κουραση μαλλον με εχει χτυπησει στα ματια  :o :o :o σορρυ αααα!!!

 

ΛΟΙΠΟΝ η λυση ειναι μια

παιρνεις το μπουκαλακι το d'andrea των 1000ml (αν υπαρχει) και σου περισσευει και για την σαλατα - το gibson δεν κανει γιατι δεν γινεται απο αγνο παρθενο ελαιολαδο και ξυνιζει λιγο παραπανω

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου