antonisg Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Μου θυμίζει λίγο τα punk-rock τραγουδάκια που παίζαμε 13-14 χρονών όταν δεν ξέραμε ούτε καν πως πιάνεται το όργανο.... Αλλά τους παραδέχομαι που έχουν τους όρχεις να κάνουν και live, γιατί εν τέλη το χαβαλέ τους τον έκαναν!!! threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 o μπάτσος που έφαγε ο κιθαρίστας,βγήκε καρφί ! Πρέπει εκεί να έγιναν πολλές πρόβες.(τι Τζανετάκος και μλκς ! ) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Αυτό είναι παρωδία από κάποιον τύπο στο youtubion. Έτσι για την ιστορία. If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hsinn3r Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2011 Το δόντι που λείπει από το στόμα του τραγουδιστή πουλήθηκε σε ιδιωτική δημοπρασία έναντι 3 φανταστικομυρίων /sarcasm Στην αρχή πάντως ψάρωσα, νόμιζα πως είναι παρωδία του τύπου που έχει κάνει τα clipaκια "xyz shreds", όταν κατάλαβα πως είναι κανονικό live... τα έχασα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2011 Three of a Perfect Pair (acoustic) - Adrian Belew solo Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Εγω παντως γελασα παρα πολυ... ;D :D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 o μπάτσος που έφαγε ο κιθαρίστας,βγήκε καρφί ! Πρέπει εκεί να έγιναν πολλές πρόβες.(τι Τζανετάκος και μλκς ! ) Τζανετάκος ??? Μουχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlenderSmash Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά νομίζω δεν κάνουν χαβαλέ... :P Όταν οι Sonic Youth συνάντησαν τους Black Flag. Και περάσανε 3 γενιές ενδογαμίας... TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Πάντα μου έκανε εντύπωση στα parody του St Sanders πόσο θεικη κ τρισαθλια δουλεια κανει. Ο τυπος δίνει τρελη βάση στη λεπτομέρεια σε ολη τη σειρα "shreds" κ πρέπει να τρώει ποοοολλλλεεςςς ωρες σε καθε βιντεακι κ πραγματικα το'χει σπουδάσει το θέμα. Θα πει καποιος οτι ειναι ο ορισμος του καψιματος. Δε διαφωνω κ δε καταλαβαινω γιατι σπαταλα καποιος τοση φαια ουσια. Ισως απο την αλλη γι'αυτο να'ναι ο μονος που βγάζει τόσο γελιο. Εκει που θέλω να καταληξω ειναι οτι στους Kings Of Leon τα εσπασε!!!! Το εβλεπα κ δε το πιστευα. Εχει ξεφυγει πλεον κ αν δεν εισαι συγκεντρωμενος μπορεις να τη πατησεις. Η μαλλον να θες να την πατησεις!!! Ευγε. Τρελο καψιμο Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση