Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 γιατι υπαρχει αυτο? Κατι τετιοι τυποι με κανουν να νιοθω οτι δεν ειμαι τελικα και ΤΟΣΟ αχρηστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 πλάκα κάνεις.... ;D ;D ;D μα δεν παίζεται... τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 αυτό είναι ακόμα καλλίτερο ;D ;D ;D τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Εδω πρεπει να αναγωρισουμε την υπερπροσπαθεια του κιθαριστα! Ο μπασιστας μαλλον καταλαβε αλλο κοματι. DO THEY ROCK OR WHAT!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Διαβάστε και το πρώτο σχόλιο στο πρώτο βιντεο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Διαβάστε και το πρώτο σχόλιο στο πρώτο βιντεο ;D Mωλις το διαβασα και εχω να πω ΟΜG και 3LOL. O τυπος εχει χιουμορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 You sir, have just won the internets! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Ο τραγουδιστης κερδιζει ανετα τον τιτλο του πιο ξεμωραμενου ροκα ever....Μα τι διαολο,καμμια ακρη της προκοπης δεν ειχε για ντρογκια? Πρεπει να πινει τα ληγμενα? 8) Οσο για τον υποτιθεμενο "αντιχρονισμο " ή "ασυμμετρο ρυθμικο μοτιβο" ή δεν ξερω τι, ειναι μια εξυπναδα που προφανως προεκυψε στη "μπαντα" τυχαιως, εν μεσω ληγμενοπροβας. ;D ;D ;D. Το ...ασμα ::) ανετα κερδιζει μια κορυφαια θεση αναμεσα στις 100 μεγαλυτερες παπαριες ολων των εποχων ....:P :P .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Μωρέ εγώ θα μπορούσα να παίξω το κομμάτι...αλλά φοβάμαι μην έχω την παρακάτω κατάληξη: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση