yannis37 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Δεν βρήκα κάτι γιαυτο ανεβασα το θέμα. Ειναι ενα διλημα σε αυτή την κατηγορια τιμής. RP = ~180€ ME = ~150€ Θα βοηθήσει αρκετους που σκεφτονται για αγορα πεταλιέρας κάτω απο τα 200€ http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Multi-effects/Boss-ME-25-Multieffekt-Preamp/art-GIT0018448-000 να πω οτι ψηφισα boss καθαρα απ τα specs http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Multi-effects/DigiTech-RP-355-Modeling-Effektpreamp/art-GIT0015227-000 HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 να βάλω και καμια παρουσιαση HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Ανετα την Digitech απο πολλες αποψεις και κυριως απο θεμα ηχου. http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Νομιζω οτι η Τζιτζιτεκ προσφερει πολλα στο practicing (drum patterns , looper , learn a lick) και ηχητικα ειναι μια χαρα... για την μπος δεν εχω γνωμη ... δεν ψηφισα τιποτα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 το looper ειναι το μεγαλο + συν της BOSS....38sec vs 20sec της RP HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Θα προτιμούσα BOSS. Και γω για τα μπιχλιμπιδια... Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panix Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 RP = ~180€ ME = ~150€ Το boss me-25 δεν κάνει πουθενά 150 ευρώ. Στο site που παρέθεσες κάνει 190. (συμφέρει να το πάρεις από ελλάδα + κάνεις και νέους φίλους + γνωρίζεις κόσμο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 (συμφέρει να το πάρεις από ελλάδα? + κάνεις και νέους φίλους! Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Για μπάσο που έχω δοκιμάσει τα αντίστοιχα μοντέλα είναι και τα 2 για πέταμα (εντάξει το boss παλεύεται)... Η digitech ήταν πιο εύκολο να την δουλέψεις η boss μου είχε βγάλει την πίστη... Γενικά και μόνο το demo της boss της δίνει +10...Τιμές έχουν ίδιες (Γιάννη κοίταζες το retoure) στον Γερμανό... Από πρόβες που έχω παίξει με άλλους νομίζω πως σε αυτά τα λεφτά αξίζει να ρίξεις και μία ματιά στην Korg: http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Guitars/Floor-processors/Korg-Toneworks-AX-3000-G-Modeling-Signal-Processor-Express.Pedal/art-GIT0007246-000 Στα ίδια λεφτά (175) αλλά μεταχειρισμένες θα βρεις γύρω στο 100αρι... Ήταν δίπλα στην ME25 και την πάταγε στα ίσια με άνεση... Η αλήθεια είναι ότι και το floor POD το πάταγε άνετα (με την επιφύλαξη ότι αυτός που είχε την Korg είχε ενδιαφερθεί παραπάνω να φτιάξει ήχους από ότι ο άλλος με το POD)... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panix Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Πώς το πάταγε ακριβώς? με 3η, 4η? Άνοιγμα από φανάρι, ήταν και δίπλα δίπλα, λες, εγώ νόμιζα οτι το me-25 θα είχε φάει κανα 2 κολώνες από το Korg. Ρε φίλε, τα συγκεκριμένα μηχανάκια ειναι computers. Σε αυτό που διαφέρουν είναι hardware/software και design. Προσωπικά θεωρώ οτι το modeling της BOSS είναι και πιο μοντέρνο και πιο ανοιχτό από της Korg (κάτι σε iphone vs android σκέψου). Δεν μπορείς να βάλεις απλά 2 συστήματα τα οποία έχουν απάνω 1000άδες γραμμές κώδικα και να τα συγκρίνεις "δίπλα δίπλα". Ακογεται κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση