Προς το περιεχόμενο

DIGITECH RP-355 VS BOSS ME-25

yannis37

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν βρήκα κάτι γιαυτο ανεβασα το θέμα.

Ειναι ενα διλημα σε αυτή την κατηγορια τιμής.

RP = ~180€

ME = ~150€

Θα βοηθήσει αρκετους που σκεφτονται για αγορα πεταλιέρας κάτω απο τα 200€

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Multi-effects/Boss-ME-25-Multieffekt-Preamp/art-GIT0018448-000

να πω οτι ψηφισα boss καθαρα απ τα specs

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Multi-effects/DigiTech-RP-355-Modeling-Effektpreamp/art-GIT0015227-000

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Νομιζω οτι η Τζιτζιτεκ προσφερει πολλα στο practicing (drum patterns , looper , learn a lick)

και ηχητικα ειναι μια χαρα... για την μπος δεν εχω γνωμη ...

δεν ψηφισα τιποτα  ;D ;D

• 1 μήνα αργότερα...

RP = ~180€

ME = ~150€

Το boss me-25 δεν κάνει πουθενά 150 ευρώ. Στο site που παρέθεσες κάνει 190.

(συμφέρει να το πάρεις από ελλάδα + κάνεις και νέους φίλους + γνωρίζεις κόσμο)

Για μπάσο που έχω δοκιμάσει τα αντίστοιχα μοντέλα είναι και τα 2 για πέταμα (εντάξει το boss παλεύεται)... Η digitech ήταν πιο εύκολο να την δουλέψεις η boss μου είχε βγάλει την πίστη... Γενικά και μόνο το demo της boss της δίνει +10...Τιμές έχουν ίδιες (Γιάννη κοίταζες το retoure) στον Γερμανό... Από πρόβες που έχω παίξει με άλλους νομίζω πως σε αυτά τα λεφτά αξίζει να ρίξεις και μία ματιά στην Korg:

http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Guitars/Floor-processors/Korg-Toneworks-AX-3000-G-Modeling-Signal-Processor-Express.Pedal/art-GIT0007246-000

Στα ίδια λεφτά (175) αλλά μεταχειρισμένες θα βρεις γύρω στο 100αρι... Ήταν δίπλα στην ME25 και την πάταγε στα ίσια με άνεση... Η αλήθεια είναι ότι και το floor POD το πάταγε άνετα (με την επιφύλαξη ότι αυτός που είχε την Korg είχε ενδιαφερθεί παραπάνω να φτιάξει ήχους από ότι ο άλλος με το POD)...

LA ROJΑ ARMADA

Πώς το πάταγε ακριβώς? με 3η, 4η? Άνοιγμα από φανάρι, ήταν και δίπλα δίπλα, λες, εγώ νόμιζα οτι το me-25 θα είχε φάει κανα 2 κολώνες από το Korg.

Ρε φίλε, τα συγκεκριμένα μηχανάκια ειναι computers. Σε αυτό που διαφέρουν είναι hardware/software και design. Προσωπικά θεωρώ οτι το modeling της BOSS είναι και πιο μοντέρνο και πιο ανοιχτό από της Korg (κάτι σε iphone vs android σκέψου). Δεν μπορείς να βάλεις απλά 2 συστήματα τα οποία έχουν απάνω 1000άδες γραμμές κώδικα και να τα συγκρίνεις "δίπλα δίπλα". Ακογεται κάπως.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου