rocka cola Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 H αληθεια ειναι οτι tex mex δεν εχω ακουσει.Αλλα για να το λες κατι θα ξερεις.Παω πασο. Απλα ειχα αυτη την εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Είχα κατά καιρούς και τα 2 σετ. Μικρή σχέση έχουν ηχητικά. Ουσιαστικά μόνο όσον αφορά το high output. Από εκεί και πέρα οι tex-mex, κατά την άποψή μου, είναι οι πιο αδιάφοροι ηχητικά μαγνήτες που βγάζει η fender. Οι texas specials είναι ωραιότατοι αλλά το όνομα και η περιγραφή τους είναι παραπλανητικά καθώς όλοι σκέφτονται αμέσως srv ήχο, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Τους εχω ακουσει σε american standard strat με maple μανικι σε blues junior.Πολυ ωραιοι ηταν.Για τους classic player τι αποψη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Οι texas specials είναι ωραιότατοι αλλά το όνομα και η περιγραφή τους είναι παραπλανητικά καθώς όλοι σκέφτονται αμέσως srv ήχο, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Γεγονός που αποδεικνύεται και απο την ύπαρξή τους στην mark knopfler . καμία σχέση δλδ www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Από εκεί και πέρα οι tex-mex, κατά την άποψή μου, είναι οι πιο αδιάφοροι ηχητικά μαγνήτες που βγάζει η fender. Ξέχασες τους noiseless ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Γεγονός που αποδεικνύεται και απο την ύπαρξή τους στην mark knopfler Και φυσικά ούτε ο Knopfler ούτε ο SRV είχαν ποτέ texas specials στις αντίστοιχες original κιθάρες τους. Τους εχω ακουσει σε american standard strat με maple μανικι σε blues junior.Πολυ ωραιοι ηταν.Για τους classic player τι αποψη εχεις? Έχω ακούσει μόνο τους cs '69 που φοράει η classic player 60's και μου είχαν φανεί εξαιρετικοί. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Έχω ακούσει μόνο τους cs '69 που φοράει η classic player 60's και μου είχαν φανεί εξαιρετικοί. +1 τους ειχα και μου αρεσαν πολύ ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση