Προς το περιεχόμενο

Fender Factory Tour....1959...

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Ωραίο βίντεο και συγκινητικό... να βλέπεις να φτιάχνονται με το χέρι, τα όργανα που έγραψαν τη μισή ιστορία του rock'n'roll.

Για τα σημερινά δεδομένα πάντως, αυτό θα πεί custom shop και χειροποίητο όργανο παραγωγής!!!

Αχ και να'ξεραν αυτοί οι τύποι, τι αξία θα έπαιρναν αυτές οι κιθάρες αργότερα, να έβαζαν στην άκρη 5-6 απο αυτές για τα γεράματα...  :-[ :'(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Φοβερο το βιντεο, thanks SF! Ηταν ενα μαθημα ιστοριας για μας τους φεντερακιδες. Για την μουσικη επενδυση του βιντεο ενα σχολιακι, δεν εχω ακουσει πιο ταξιδιαρικο ατενχο αρυθμο και καποιες φορες φαλτσο σολο, ο ηχος δε απλα κορυφαιος!  :)

Ειδικά οι γυναικες του βιντεο δεν μου φανηκαν για βερες ΝεοΥορκεζες

και που το ξερεις? μπορει και να ειναι (το 25% των εκατομμυριων Ισπανοφωνων στις ΗΠΑ ζει στη ΝΥ)..αν και κομματακι δυσκολο να.... καταδεχτει βερος Νεουορκεζος να παει στην Καλιφορνια.... ;D

εκτος κι αν εννοεις  "βεροι Αμερικανοι" ομως αυτο δεν παιζει μια και ενα απο τα καλα της Αμερικης,το καλυτερο ισως, ειναι οτι ευτυχως δεν υπαρχουν "βεροι" Αμερικανοι (μονο κατι θλιβερες μειοψηφιες με τις οποιες γελανε ολοι υποστηριζουν κατι τετοιο) ολοι απο καπου ΑΛΛΟΥ ειναι.....  ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

και που το ξερεις? μπορει και να ειναι (το 25% των εκατομμυριων Ισπανοφωνων στις ΗΠΑ ζει στη ΝΥ)..αν και κομματακι δυσκολο να.... καταδεχτει βερος Νεουορκεζος να παει στην Καλιφορνια.... ;D

εκτος κι αν εννοεις  "βεροι Αμερικανοι" ομως αυτο δεν παιζει μια και ενα απο τα καλα της Αμερικης,το καλυτερο ισως, ειναι οτι ευτυχως δεν υπαρχουν "βεροι" Αμερικανοι (μονο κατι θλιβερες μειοψηφιες με τις οποιες γελανε ολοι υποστηριζουν κατι τετοιο) ολοι απο καπου ΑΛΛΟΥ ειναι.....  ;)

What about him???

bill_the_buther.jpg.c9c101a4dc59b57252f5876c5ff59bde.jpg

Thank God for the rain....

Πού ωραία τύμπανα ! (στο κομμάτι..δεν ξέρω ποιο είναι..μου άρεσε ο  ήχος τους ).

www.sonicspace.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου