John Goumis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε δει το παρακάτω βίντεο, αλλά όσοι δεν το έχετε δει πιστεύω αξίζει...Θ-Ε-Ο-Σ! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Rock'n'Roll at heart!!!!! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Άσχετα με το πόσο γελοίος δείχνει, το θέμα είναι ότι παρά τα καραγκιοζιλίκια δεν χάνει ούτε beat. Χώρια που χάρη σ' αυτό το βίντεο έχει γίνει διάσημος. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Αμερικάνος είναι.Δεν είναι τυχαίο για τα καραγκιοζιλίκια και ότι δεν χάνει beat. Απο μικροί μεγαλώνουν και εμπλέκονται σε θηριώδεις παρελάσεις.Σχολεία,κολλέγια,αθλητικά γεγονότα,πολιτισμικοί σύνδεσμοι,οργανισμοί κ.ο.κ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 φοβερο! Το χα δει πριν λιγο καιρο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Χαχα μ θυμισε τον keybordιστα π ειχαν βγαλει στο αρβυλα :P αλλα δν θυμαμαι λινκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Απίστευτο γέλοιο για όποιον δε κατέχει το "άθλημα", τρελή έμπνευση για εμάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση