rocka cola Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 εύστοχο αυτό το drumsha γιατί αν όντως θέλεις να παίζεις καλά τύμπανα είναι δύσκολος ο δρόμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 εύστοχο αυτό το drumsha γιατί αν όντως θέλεις να παίζεις καλά τύμπανα είναι δύσκολος ο δρόμος. Ακριβώς εκεί το πήγαινα :) Δεν ξέρω αν "Drumsha" και "Drums" έχουν καμμία σχέση αλλά πολύ εύστοχος ο όρος πάντως... Καμιά σχέση απολύτως. Ίσως με την Dharma Initiative. ;D RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον έχουμε επηρεαστεί από άλλες γλώσσες (La batterie->γαλλικά, La batería->ισπανικά, La batteria->ιταλικά) που το έχουν θηλυκό και το λέμε η drums. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gboy Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον έχουμε επηρεαστεί από άλλες γλώσσες (La batterie->γαλλικά, La batería->ισπανικά, La batteria->ιταλικά) που το έχουν θηλυκό και το λέμε η drums. Ενδιαφέρουσα άποψη... thanks :) ΟΔΗΓΟΣ ONLINE ΑΓΟΡΩΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 το ποιο ακυρο θεμα που εχω δει εδω και ΠΑΡΑ πολυ καιρο... κατι ξερουν οι γερμανοι που εχουν ολοκληρο μαθημα στις ξενες λεξεις (fremdwörter) και το πως τις αντιμετωπιζουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 όπως καθιερώθηκε το σούπερ μάρκετ, το ασανσέρ, το κρουασάν το πορτατίφ, το μπαρ, το μετρό, το φυζίκ (στο θέατρο) .... (κ.λπ, κ.λπ) έτσι υπάρχουν και "αυτή η ντραμς" και "αυτά τα τύμπανα" αφού μάλιστα έχουν και διαφορετικά ονόματα σαν ομάδα κρουστών (ταμπούρο, βαθύ, μπότα, τομ) για να μην πούμε και τις ξένες που αν δεν ξέρει κάποιος τις νομίζει ελληνικές (φανάρι, βαπόρι, φινιστρίνι, πουκάμισο κ.λπ, κ.λπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Ο στυλός. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 το ποιο ακυρο θεμα που εχω δει εδω και ΠΑΡΑ πολυ καιρο... +900 κατι ξερουν οι γερμανοι που εχουν ολοκληρο μαθημα στις ξενες λεξεις (fremdwörter) και το πως τις αντιμετωπιζουμε... +901 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 η πληρης και ακριβης ονομασια του οργανου ειναι drumset βεβαια... αλα σας εχω αλλο καλυτερο... γιατι drummer... ....και οχι drumist??? οπως δηλαδη guitarist,keyboardist,violinist κλπ...? ??? ??? ??? :D :) ;) ;D :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 γιατι drummer... ....και οχι drumist??? έλα μου ντε..? και ποιά η διαφορά {μικρού}τυμπανιστή από τυμπανοκρούστη; όσο για τη ντραμς, καποιοί παλιοί ίσως την αναφέρουν και ως "η τζαζ"! και ο παίχτης "τζαζμπαντίστας"... φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση