Guru npap Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 να σαι καλά ορέ Mick... το κομμάτι σου μου άνοιξε τρύπα στον χρόνο και με μετέφερε πίσω σε Κυριακάτικο rock πρωινό στην Ριβιέρα (του Περιστερίου ;D) στα τέλη των 70'ς... ΥΓ. και ναι για μένα αυτό είναι καλό να μου συμβαίνει ενίοτε... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Mick εμενα μου αρεσε παρα πολυ κ το κομματι κ το παιξιμο σου!! Επισης ο ηχος ρε μπαγασα πολυ καλος, θα παω να πεταξω τα παλιομηχανηματα μου μου φαινεται κ θα παρω μια απο τα ιδια!!! ;D Ευγε αρχηγε μου!! Σε ευχαριστω να σαι καλα......οταν εισαι ετοιμος να τα πετάξεις παρε τηλεφωνο να ερθω να μαζεψω ;D ;D ;D να σαι καλά ορέ Mick... το κομμάτι σου μου άνοιξε τρύπα στον χρόνο και με μετέφερε πίσω σε Κυριακάτικο rock πρωινό στην Ριβιέρα (του Περιστερίου ;D) στα τέλη των 70'ς... ΥΓ. και ναι για μένα αυτό είναι καλό να μου συμβαίνει ενίοτε... ;) :) παει θα ψωνιστω στο τελος με τ σχολια σας.....Να σαι καλα για τα καλα σου λογια http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Και Σιδηρόπουλος και Πουλικάκος και Χέντριξ και Μιχάλης και μια χαρά. Μπράβο Μιχάλη. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Μπράβο συμφορουμίτη. Μου άρεσε κι εμένα.Το ξανάκουσα και το αποθήκευσα και στο λαπτοπ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Και Σιδηρόπουλος και Πουλικάκος και Χέντριξ και Μιχάλης και μια χαρά. Μπράβο Μιχάλη. Να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ ....Η ωραιότερη κουβεντα ......."και Μιχαλης" αυτη ειναι η σε ευχαριστω πολυ Μπράβο συμφορουμίτη. Μου άρεσε κι εμένα.Το ξανάκουσα και το αποθήκευσα και στο λαπτοπ. Να σαι καλα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ,ελπιζω να μην ειχε ιο το αρχειο...... ;D ;D πλακα κανω http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_thes Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 ωραίος .Βγάλε κι άλλα τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 ωραίος .Βγάλε κι άλλα τέτοια Οκ θα βγαλω ;D ;D ;D tha nks ;) http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.το αποθήκευσα ;) Συνέχισε έτσι!! ΥΓ:τα ντραμς πως γράφτηκαν? it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.το αποθήκευσα ;) Συνέχισε έτσι!! ΥΓ:τα ντραμς πως γράφτηκαν? Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.Τα τυμπανα ειναι κοπτοραπτικη Ezdrummer. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Παίχτη φοβερό παίξιμο! Με χαρακτήρα και υπερφεντεριά! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση