Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν παιδιά εκανα την τελικη παραγγελία εχθές YAMAHA STAGE CUSTOM 20"X17" BD -CR x2 YAMAHA STAGE CUSTOM 10"X08" TT -CR YAMAHA STAGE CUSTOM 12"X09" TT -CR YAMAHA STAGE CUSTOM 13"X10" TT -CR YAMAHA STAGE CUSTOM 14"X12" TT -CR YAMAHA STAGE CUSTOM 16"X16" FT -CR REMO 20" PIN STRIPE CLEAR BASS DRUM x2 REMO 10" PIN STRIPE CLEAR REMO 12" PIN STRIPE CLEAR REMO 13" PIN STRIPE CLEAR REMO 14" PIN STRIPE CLEAR REMO 16" PIN STRIPE CLEAR REMO 20" RING CONTROL x2 REMO DYNAMO RING SCHWARZ 5" x2 REMO FALAM SLAM PAD 2,5" SINGLE x2 PRO MARK SD400 STICK DEPOT GIBRALTAR GCS-450C ROAD SERIES DRUM RACK GIBRALTAR SC-GPR46C EINZELROHR YAMAHA CL945B EINZELTOMHALTER YESS x3 YAMAHA CL945LB EINZELTOMHALTER YESS PEARL CH-1000 BECKEN HALTE ARM x3 Όλο το shell pack ήταν back-order, δεν υπήρχε τίποτα στο χρωμα που ηθελα εκτός από ενα tom. Μπαίνω σημερα στο θωμα κοιταω την παραγγελία μου βλέπω ότι θα τα παραλάβουν σε 2-5 μερες. Μπράβο τους λοιπόν, πολύ γρήγοροι! Το σετ θα μου πάει 2160 και ειχα και 107 ευρω εκπτωση... Παρεπιπτόντως όταν ειχα ρωτησει πριν κανα χρόνο στο Νάκα για παραγγελία shell pack stage custom μου ειχαν πει ότι η παραγγελία θα έκανε κανα 2μηνο, και φυσικά βγαίναν και πιο ακριβά Και μετα εχουμε και το Καρατζαφέρη να κράζει που δινουμε τα λεφτα μας στους ''ξένους''... Τα δίνουμε γιατί τιμάνε τα λεφτά μας κόπανε και έχουν ενα επίπεδο εξυπηρέτησης www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Καλοριζικα Σπυρο !!!! Δωσε pics στο λαο οταν τα παραλαβεις ! Και επαυξανω για τους ''ξενους''...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Όλο το shell pack ήταν back-order, δεν υπήρχε τίποτα στο χρωμα που ηθελα εκτός από ενα tom. Μπαίνω σημερα στο θωμα κοιταω την παραγγελία μου βλέπω ότι θα τα παραλάβουν σε 2-5 μερες. Μπράβο τους λοιπόν, πολύ γρήγοροι! Το σετ θα μου πάει 2160 και ειχα και 107 ευρω εκπτωση... Παρεπιπτόντως όταν ειχα ρωτησει πριν κανα χρόνο στο Νάκα για παραγγελία shell pack stage custom μου ειχαν πει ότι η παραγγελία θα έκανε κανα 2μηνο, και φυσικά βγαίναν και πιο ακριβά Και μετα εχουμε και το Καρατζαφέρη να κράζει που δινουμε τα λεφτα μας στους ''ξένους''... Τα δίνουμε γιατί τιμάνε τα λεφτά μας κόπανε και έχουν ενα επίπεδο εξυπηρέτησης επισήμανση... στο tracking status του thomann το status για καποια αντικειμενα άλλαζε κάθε μέρα... έχουν τη μια κασσα και τα 2 τομ τωρα. μου εστειλαν όλο το hardware και τα δερματα και τα extra σημερα που μπηκα είδα ότι η άλλη κάσσα θα έρθει στις 20/7 (!!!) και από τα άλλα κομματια κάποια τον απρίλη και κάποια το μάη... πήρα τηλ επι τόπου Γερμανία μίλησα με τον Πέτρο και μου εξηγησε ότι ήταν και είναι θέμα της Yamaha που τους αλλάζει τις ημερομηνίες >:( τέσπα έχω χαλαστεί και δε ξέρω τί να κάνω τωρα πηρα τηλ στο νάκα και τους είπα τί θέλω και περιμένω προσφορά βρήκα στο rockem μια superstar hyper drive με 22(x2) BD, 10'', 12'' TT και 14'', 16'' FT, 14'' Snare, Full Hardware γυρω στα 1300 ευρω και υπολογίζω άλλα 200 μεταφορικά αλλά θέλω και 13'' και 14'' ΤΤ οπότε θα πάω γυρω στα 1800. βέβαια πετάλια, βαση hihat και βασεις πιατων θα τα πουλήσω αφού ειμαι κομπλε ήδη οπότε κανα 200αρι ίσως και να το σώσω στον τριμη πριν 2 χρονια που του ειχα στειλει mail για παρόμοιο kit χωρις ταμπουρο και hardware αλλά με βάσεις για τα tom μου είχε πει γυρω στα 2100... αναμένω >:( >:( >:( www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Εισαι ανθελληνας και θα επρεπε να ντρεπεσαι Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 βουαλά! https://picasaweb.google.com/103501962765607059544/YamahaStageCustom# www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Indigo Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Μεγειά και καλόπαιχτα φίλε μου! I am drumature... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drumplus Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Σ' εύχομαι να είναι αυτό που ζητάς και να ευχαριστηθείς παίξιμο για πολλά χρόνια. Καλές μουσικές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 @beero5 : Με γεια κ καλοπαιχτα. Ξεχασες ομως να παρεις δερμα για το ταμπουρο σου. Α, κ βγαλε ολα αυτα τα αυτοκολητα. Το παρακανες. κ pinstripes και ταινια εχεις σκοτωσει εντελως τον "τονο" των τυμπανων @ drumplus :Η μουσικη ειναι μια κ δεν εχει πληθυντικο. Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 ακουστε το εδω Ντάξει. Δεν τρελάθηκα απ' τον ήχο. Δεν θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο παράδειγμα για ακρόαση του συγκεκριμένου ταμπούρου. Και επειδή το παίζω αυτό το marching στη φιλαρμονική εδώ και 3 χρόνια, ξέρω τι λέω. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 βουαλά! https://picasaweb.google.com/103501962765607059544/YamahaStageCustom# Κούκλα. Με γεια! (όντως όμως, μήπως το παράκανες λίγο με τα μαφλαρομαραφέτια;). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση