marathon Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Στις γιορτές...έπαιξα λίγο παραπάνω με τα οργανάκια μου και είχα ησυχία να ασχοληθώ. Άλλο ένα joke...Ακούτε τους φτωχούς πλην πολύ τίμιους Tonerider Vintage, minimoog (που αποτελεί ένα μόνιμο κόλλημα και πάει σε τέτοιου είδους θέματα) και από φωνητικά -προφανώς- vst το πάντα χρήσιμο Vocalforge FunkCity1.mp3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Είναι over-produced μάραθον μαν. Οι φωνές που απαγγέλουν αριθμούς είναι ενοχλητικές, συνέχεια έκρυβαν κάτι άλλο που προσπαθούσα να ακούσω (δηλ. τη κιθάρα σου). Πες τους να πάνε να μετρήσουν σε άλλη παραλία. Επίσης, αύξησε το τέμπο κατά ένα 20% και άλλαξε τα σύνθια με hammonds. Αν δεν μπορείς να πάιξεις τόσο γρήγορα, θυμήσου ότι ούτε εγώ μπορώ. (αυτό ήταν αστείο, τα προηγούμενα σοβαρά). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Ατμοσφαιρικό είναι. Φανκ δεν ειναι...παλατζάρουν τα παιξίματα των οργάνων. Για φέρτο από το στουντίο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Είναι over-produced μάραθον μαν. Tόχω αυτό..αλλιώς δεν θα είχε πλάκα Οι φωνές που απαγγέλουν αριθμούς είναι ενοχλητικές, συνέχεια έκρυβαν κάτι άλλο που προσπαθούσα να ακούσω (δηλ. τη κιθάρα σου). Πες τους να πάνε να μετρήσουν σε άλλη παραλία. Είπα να κάνω και εγώ ένα σκηνοθετικό εύρημα... :'( άλλαξε τα σύνθια με hammonds. Αλήθεια προτιμάς τα hammonds από το minimoog? Για φέρτο από το στουντίο. Eύκολα...γιατί εγώ δεν μπορώ να παίξω 20% πιό γρήγορα...ο Νέστωρ μπορεί όμως ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Αλήθεια προτιμάς τα hammonds από το minimoog? Eύκολα...γιατί εγώ δεν μπορώ να παίξω 20% πιό γρήγορα...ο Νέστωρ μπορεί όμως ;D Προτιμώ και τα 2 εγώ. Εύκολα ή δύσκολα...ο Νέστορας θα γράψει κιθάρα και ρυθμικά.Αλλά βλέπω να μας ταλαιπωρείς με την καλή έννοια εμένα και τον Γιώργο που θα το ετοιμάσουμε και θα το μιξάρουμε. Είναι ενδιαφέρον όμως και ειλικρινά μου άρεσε. Χώρισε το σε κανάλια audio (εννοώ σπάστα σε cd,διότι μόνο audio μπορούμε να επεξεργαστούμε) και φέρτο όποτε μπορείς. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Eύκολα...γιατί εγώ δεν μπορώ να παίξω 20% πιό γρήγορα...ο Νέστωρ μπορεί όμως ;D Έπαιξα γι' αλλον προχθές, τώρα για σένα. Μήπως πρέπει να γίνω session? :D Όλα καλά είναι στο κομμάτι πλην των κιθαρών που έχουν άχρονο παίξιμο. Υ.Γ. Αρακάς ήταν και το άλλο. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Χώρισε το σε κανάλια audio (εννοώ σπάστα σε cd,διότι μόνο audio μπορούμε να επεξεργαστούμε) και φέρτο όποτε μπορείς. Δεν είναι τόσο απλό...επειδή βαριόμουν να το γράψω όλο, έκανα το αρχικό βασικό θέμα, το έκανα ένα wav kαι μετά melodyne...έτσι έγινε η βάση... 8) Κιθάρες, synths, voices βέβαια είναι ανεξάρτητα. Όλα καλά είναι στο κομμάτι πλην των κιθαρών που έχουν άχρονο παίξιμο. θα έπρεπε να έχεις καταλάβει τόσο καιρό, ότι εγώ, δεν καταπιέζομαι από τους drummers ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 αυτη τη φορα ομως ...ακουγονται σαν κιθαρες . ευγε ;) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Και το μπάσο δεν είναι οκ... Τέλος πάντων..δεν μένω σε αυτά...φέρτο όπως το χεις να το κάνουμε όπως το έχεις φανταστεί. Με όλη μας την χαρά. Και την ενέργεια. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2011 Με όλη μας την χαρά. Και την ενέργεια. Και το αζημίωτο βέβαια. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση