Προς το περιεχόμενο

Rock Star Guitars!

S9F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχεδόν οτιδήποτε "ανεβαίνει" φεύγει εντός ολίγων λεπτών...Τα περισσότερα "αντικείμενα" έχουν αυτή την καταραμένη ταμπελίτσα! ;D (SOLD)

http://www.rockstarsguitars.com/

Για λίγο "έχασα" την Tele του Kurt Cobain πριν μερικά χρόνια... :'(

Eνώ αυτή η 63άρα Strat του Jimi δεν μ΄αφήνει να κοιμηθώ τα βράδια... ;D

Εσείς ποια θα αγοράζατε? 

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως απευθύνεται μόνο σε ροκ σταρς; Γιατί μου βγάζει "access denied". :)

(άραγε αναγνωρίζει από το ip μου αν είμαι ροκστάρ?)

Μάλλον γιατί σε μένα άνοιξε πριν καν πατήσω το link. :D

InfluenSir!

Tι να πω... δεν το έχω ξανακούσει. Λουκς λετζίτ αλλά πολύ ταπεινό και λίγο ύποπτο να προσφέρει αποστολή ταχυδρομική αυτών των οργάνων, ειδικά πχ. της 59er του Κeith Richards που εδώ και 1-2 χρόνια υπολογίζεται πως θα είναι η πρώτη LP που θα ξεπεράσει το όριο των 1 εκ. δολλαρίων (αν και μερικές στρατς το έχουν ξεπεράσει προ πολλού). Κανονικά, παρόμοιες αγοραπωλησίες γίνονται μόνο με ραντεβού του ενδιαφερόμενου αυτοπροσώπως (ή του εκπροσώπου του), μαζί με τον απαραίτητο - και αδρά αμειβόμενο - εκτιμητή. Αν ήμουν σοβαρός ντίλερ αυτού του επιπέδου δεν θα έβαζα καν τέτοιους όρους ταχυδρομικής αποστολής.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

ok ειναι,απλα τυπικα λενε οτι προσφερουν ταχυδρομικη αποστολη (μια και πουλανε και "φτηνα" οργανα),οσοι αγοραζουν απο εκει συνηθως πανε και βλεπουν  και η συναλλαγη γινεται χερι με χερι.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Βγενόπουλε εσύ είσαι?

;D

Λάθος διατύπωση εκ μέρους μου...Δεν αγόρασα την 63άρα του Jimi,το είπα με την έννοια οτί αυτή τη στιγμή πωλείται από το συγκεκριμένο site.(και η τιμή δυστυχώς είναι εξαψήφια...) και περιμένει τον τυχερό καινούριο ιδιοκτήτη της.

Όσο για την Tele του Cobain,το ποσό δεν ήταν απαγορευτικό. 

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου