odis13 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 -Μου τη σπαει που δε βγαινει Gibson Stratocaster :P :P Εχει βγει. Δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IvanOran50 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Εχει βγει. Δυστυχως. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ??? Δεν βρισκω πουθενα! Hey Pinky!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soadas Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 βασικαν να πουμε 1)δεν μου αρεσει το τρεμολο με ελατηρια.μου αρεσουν οι κιθαρες string through. 2)λεπτες χορδες 3)χαλια intonation 4)κακη ρυθμιση truss rod και υψους χορδων 5)bolt on neck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotistsav Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Το μεγαλυτερο ελατωμα της κιθάρας είναι τα ταστα...είναι αποδεδειγμένο ότι αν είναι ευθέα τα ταστα η κιθάρα θα είναι φάλτσα... www.facebook.com/DEUXPOINTS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ??? Δεν βρισκω πουθενα! View at own risk. http://www.gear-vault.com/gibson-hendrix-strat-people-are-pissed/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 View at own risk. http://www.gear-vault.com/gibson-hendrix-strat-people-are-pissed/ WTF???? :o :o >:( ??? :-[ :-X :-\ :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Gibson Hendrix Strat – The People Are Pissed! Ακριβώς έτσι, όπως το λέει ο τίτλος του άρθρου ;) Τι δουλειά είχε η αλεπού (Gibson) στο παζάρι; Αχαρακτήριστο κατασκεύασμα... που θα ζητάνε και μια περιουσία :P Να βγάλει και Fender μια Jimmy Page LP να «ματσάρουν»- με headstock ολίγον από LP :P :P :P Στο τζάκι ταχύτατα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 α. οι SG ειναι κακασχημες β. το volume ειναι αχρηστο γ. το 2 tone επισης αχρηστο και λιγο εκτος θεματος, μου τη σπαει ο μετρονομος, ο μπασιστας που συστίνεται σαν κιθαριστας, το φιλαρακι μου ο φωτης ο ντραμμερ που εχει περισσότερες θεωριτικες γνωσεις απο μενα ;D φιλια φωτη, α και τα μαγαζια που δεν σερβιρουν την μπυρα ''παγωμενη'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 β. το volume ειναι αχρηστο μου τη σπαει ο μετρονομος ο μπασιστας που συστίνεται σαν κιθαριστας http://img.listal.com/image/274084/600full-steve-morse.jpg Αυτος διαφωνει μαζι σου Για τον μετρονο ασχολιαστο(Δεν θελω να ειμαι και παλι ο κακος) Μαλλον το αντιθετο συμβαινει με τους κιθαριστες..ολοι ξερουν να παιζουν και μπασο... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 ειναι που λεει παντα την αληθεια ο μετρονομος :'( ενα 6 χορδο μπασσο ειναι ενα θεματακι :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση