yannis37 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 την τρίτη θα έπερνα και θα άλλαζα μαγνήτες :o δεν σου αρέσουν τα 57άρια? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 :o δεν σου αρέσουν τα 57άρια? τα 57ρια γενικά ναι, οι συγκεκριμένοι όχι :) τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 μπορεις να μου εξηγησεις το τελευταιο μηνυμα σου ρε τζεραρντ; α επισης κανε μου μια λιστα με ολα τα 57αρια που υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 μπορεις να μου εξηγησεις το τελευταιο μηνυμα σου ρε τζεραρντ; α επισης κανε μου μια λιστα με ολα τα 57αρια που υπαρχουν εκτός απο gibson, υπάρχουν και άλλες εταιρείες που βγάζουν '57 μαγνήτες. προτιμώ bare knuckle για '57 μαγνήτες ή harry haussel classic puff αυτά Υ.Γ για λίστα στείλε πμ με στοιχεία για να σου ταχυδρομίσω μία. τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν ερχονται ολες με την ιδια θηκη...η bonamassa εχει ολοκληρη βαλιτσα, οπως και η 50th anniversary. http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Epiphone/Joe-Bonamassa-Les-Paul-Goldtop/Accessories.aspx Τωρα η θηκη της αλλης ιδια φαινεται απ'εξω, απο μεσα δε ξερω αν θα ειναι ιδια. Πιο φτηνα μοντελα οπως οι standard νομιζω ερχονται σκετες. Ψιλα γραμματα βεβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Για αυτες τις τρεις μιλουσα οταν εγγραψα για τις θηκες, η τριμπιουτ χει καφε θηκη με γκρι εσωτερικο. γενικα ολες οι επι θηκες ειναι ιδιες μονο τα χρωματα αλλαζουν. τζεραρντ εισαι πολυ γιο μαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 τζεραρντ εισαι πολυ γιο μαν τι είμαι??? χαχαχχα ;D ;D ;D τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Peninta Peninta- O Petros raper 2 ενυγουευ μην κολας στο αν υπαρχουν και αλλοι μαγνητες με το 57 στο ονομα τους 8) πολυς κοσμος παντως οσο μιλαμε για gibson προτιμα τους 57ρηδες απο τους burstbackers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 ενυγουευ μην κολας στο αν υπαρχουν και αλλοι μαγνητες με το 57 στο ονομα τους 8) πολυς κοσμος παντως οσο μιλαμε για gibson προτιμα τους 57ρηδες απο τους burstbackers νομίζω πως είναι προφανές πως δεν υπάρχει ''κόλλημα'' απο πλευράς μου τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2011 Εγω ψηφίζω τη Joe Bonamassa την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση