Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 ε,καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος για αυτα που διαβαζεις στο νετ...εγω εχω παιξει αρκετες VOS στον Thomann & ηταν εξαιρετικες,δεν νομιζω να υπαρχει κακια VOS ετσι κι αλλοιως ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmantsio Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 ε,καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος για αυτα που διαβαζεις στο νετ...εγω εχω παιξει αρκετες VOS στον Thomann & ηταν εξαιρετικες,δεν νομιζω να υπαρχει κακια VOS ετσι κι αλλοιως ;) συμφωνω οτι καλο θα ηταν να δοκιμασεις πριν παρεις γι αυτο ρωταω για μαγαζια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GusKP Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι το Custom Shop της Gibson θα στείλει "σαβούρα" κάπου? Δεν μιλάμε για τα μαζικής παραγωγής όργανα αλλά για Custom μοντέλα... Δεν νομίζω ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάποια απόδειξη για το ότι τα Ασιάτικα μοντέλα είναι καλύτερα ή απλά δεν θέλουμε να μπορούμε να αγοράσουμε μια πιο φτηνή Gibson? Εγώ πριν πάρω την Gibson Les Paul Standard μου είχα μια Epiphone LP STD και στο internet δίαβαζα ότι οι Epi παίζουν εξίσου με της Gibson και είχα δει και 100 video με blind soundcheck και καλά σαν απόδειξη των λεγόμενων τους... Εγώ όταν πήρα την Gibson, η Epiphone (με τους αλλαγμένους μαγνήτες και τα ηλεκτρικά) μου φάνηκε σαν Playmobile! Αυτό που θέλω να πώ είναι να μην ακούμε το τι λένε όλοι οι κομπλεξικοί και ζηλιάριδες του internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση