Προς το περιεχόμενο

αν ήσουν δισκογραφική...

blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@marathon

Επί της ουσίας, αν και αντιλαμβάνομαι την καλή σου πρόθεση να προστατεύσεις, τρόπον τινά, τους νεότερους πρέπει να σου πω πως δεν είμαι και τόσο νέος ώστε να χρειάζομαι την σχετική προστασία. :)

Χαίρομαι γιατί σε μία κουβέντα που όπως ξέρεις παρακολουθούν και μικρά παιδιά εδώ μέσα, από την άλλη ως ανώνυμοι έχουμε όλοι την ίδια βαρύτητα λόγου...θεωρώ ότι καλό είναι κάποιοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά...Έχει σημασία, ας πούμε έαν έχεις κάνει ποτέ φορολογική δήλωση ;)

Αναφέρομαι κυρίως στις μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες.

να είσαι σίγουρος ότι αυτές...επειδή είναι η αγορά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Ένα μικρό δείγμα

http://www.store.livenation.com/

Με μπλουζάκια που αρχίζουν από 9$...είναι μέσα για μέσα στην αγορά ;D

Στην πραγματικότητα αυτοί οι κανόνες λένε οτι είναι πρακτικά αδύνατο να γνωρίζεις εξαρχής το πώς θα συμπεριφερθεί το σύστημα στην παραμικρή αλλαγή μιας παραμέτρου. Η διαδικασία που "λειτούργησε" στον καιρό ευμάρειας που μας πέρασε δεν ήταν ποτέ ορθή, επειδή ήταν λειτουργική, απλά συνέπεσε να αποδώσει. Προφανώς, αυτή τη στιγμή χρειάζεται κάτι άλλο και όχι η επανάληψη "εκείνου που συνέπεσε τότε".

Αν και διαφωνώ και θεωρώ περιττές τις υπόλοιπες σάλτσες σου ;), εδώ έχεις απόλυτο δίκιο.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 161
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Άμα δεν έχεις βρακί να βάλεις στο κώλο σου ποια ίντι ροκ και πολυεθνικές δισκογραφικές ,μέχρι και οικοδομή δουλεύεις . Γνωστό είναι εξάλλου και το ρηττό Νηστικό αρκούδι δε χορεύει  

Πολυ σωστα και εκ των ουκ ανευ αυτα που λες...απλα πρεπει να....cut some slack στα νεα (και οχι και τοσο νεα... ;D)  παιδια στην Ελλαδα μια και εχουν μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον οπου απο το...νηπιαγωγειο η κομματικη οργανωση τους,οι γονεις τους,το σχολειο τους,η τηλεοραση και ο..κοινωνικος περιγυρος τους εχει πεισει οτι "αγορα,εμποριο,επιχειρηματικοτητα και κερδη ... μη... κακο.... καιει" ;D ;D...ευτυχως στο μελλον τα πραγματα δειχνουν οτι αυτο θα αλλαξει και θα μπουμε και στην Ελλαδα στον..... 20ο αιωνα... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

η πρόταση "Η έννοια της "αγοράς", κατα τη γνώμη μου, είναι παντελώς αποτυχημένη ως εργαλείο κατανόησης των αναγκών" δεν είναι ανάγκη να πρεσβεύει μια πολιτική τοποθέτηση αντίδρασης για την αντίδραση, όπως έγινε αντιληπτή. Εγώ την κατανοώ ως μια προσωπική ανάλυση (με την οποία συμφωνώ) η οποία θα μπορούσε να είναι διαφορετικά εκπεφρασμένη :

Όχι, δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση της τοποθέτησης του kostri, διότι στο τέλος της είχε και ένα σχόλιο σχετικά με το πως θα έπρεπε να έχουμε διδαχθεί ως "χώρα" από τη σχέση μας με την "αγορά", διευκρίνηση που όντως μετατρέπει το σχόλιο σε πολιτική τοποθέτηση αντίδρασης (αν και δεν θα προσέβαλλα το συνφορουμίτη, λέγοντας "για την αντίδραση"). Τι τα θες όμως, δεν είναι τάχα γνωστό ότι η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων, εκπαιδευμένη από τα μέσα ενημέρωσης και παρορμημένη από την αηδία της γι' αυτά που βλέπει τριγύρω, έχει στην ουσία συνταχθεί με τέτοιες ονειροπολικές αφετηρίες σκέψης;

Στον αντίποδα, κάποιοι υπερήλικες όπως εγώ είμαστε υποχρεωμένοι να θυμίζουμε την ιερότητα της αγοράς, ως κοινωνίας σκεπτόμενων και - ιδανικώς - εντίμων ανθρώπων που δουλεύουν τη γη και μοιράζονται τα αγαθά της, εννίοτε δε κάνουν και δισκογραφικές εταιρείες.

Mea Culpa

Στον αντίποδα, κάποιοι υπερήλικες όπως εγώ είμαστε υποχρεωμένοι να θυμίζουμε την ιερότητα της αγοράς, ως κοινωνίας σκεπτόμενων και - ιδανικώς - εντίμων ανθρώπων που δουλεύουν τη γη και μοιράζονται τα αγαθά της, εννίοτε δε κάνουν και δισκογραφικές εταιρείες.

Σου έχω πεί, ότι ως Trolley, μου αρέσεις περισσότερο από τον Eyeprotocol και τον Wow? ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συμφωνώ απολύτως με τον μπλου και τον ευχαριστώ που τα έκανε τόοοσο ψιλά ώστε να γίνουν(?) κατανοητά. :)

Πολυ σωστα και εκ των ουκ ανευ αυτα που λες...απλα πρεπει να....cut some slack στα νεα (και οχι και τοσο νεα... ;D)  παιδια στην Ελλαδα μια και εχουν μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον οπου απο το...νηπιαγωγειο η κομματικη οργανωση τους,οι γονεις τους,το σχολειο τους,η τηλεοραση και ο..κοινωνικος περιγυρος τους εχει πεισει οτι "αγορα,εμποριο,επιχειρηματικοτητα και κερδη ... μη... κακο.... καιει" ;D ;D

Ε λοιπόν ακριβώς αυτό το περιβάλλον στο οποίο αναφέρεσαι νομίζω πως ευθέως οδηγεί στο..αντίθετο αποτέλεσμα, ήτοι στην δημιουργία της εικόνας της μεγάλης, καλής μητέρας για την αγορά. :)

Αλλά ας μην το πολιτικοποιήσουμε πάλι. Ε, τι λες? Διαφωνούμε, δεν και τόσο τραγικό.

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

Διαφωνούμε, δεν και τόσο τραγικό.

αφου πριν μου ειπες οτι συμφωνεις! ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

αφου πριν μου ειπες οτι συμφωνεις! ;D

Σαφέστατα συμφωνώ με την απάντηση 111.

Στην 131 έχω κάποιες ενστάσεις. Μπερδέψαμε τα μπούτια μας πρωινιάτικα...  ;D ;D

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

Αν και διαφωνώ και θεωρώ περιττές τις υπόλοιπες σάλτσες σου ;), εδώ έχεις απόλυτο δίκιο.

Το οτι έχω απόλυτο δίκιο εκεί (στον τομέα που κακώς δεν περίμενες να γνωρίζω) θα έπρεπε να σε κάνει να σκεφτείς πριν προσβάλλεις τις απόψεις μου πανω στον τομέα που ορθά δεν περιμένω να γνωρίζεις (μουσική μικρών μπαντών και σχετικό κοινό).

Μείνε στο "διαφωνώ" και άνοιξε τα χαρτιά της θέσης σου, πες μας τι νομίζεις εσύ και μην κρίνεις αφ' υψηλού τις απόψεις σχετικών και άσχετων.

ΥΓ. μόλις συνειδητοποίησα οτι μπορείς να διαγράψεις emoticon. Awesome!  :) :) /s]

Οπότε πώς θα μπορούσε να είναι βιώσιμη η επιχείρηση? Ας μας πει κάποια επιχείρηση που τα καταφέρνει. Οι "κανόνες της αγοράς" σαν όρος ερμηνεύεται από τον καθένα όπως τον καταλαβαίνει. Στην πραγματικότητα αυτοί οι κανόνες λένε οτι είναι πρακτικά αδύνατο να γνωρίζεις εξαρχής το πώς θα συμπεριφερθεί το σύστημα στην παραμικρή αλλαγή μιας παραμέτρου. Η διαδικασία που "λειτούργησε" στον καιρό ευμάρειας που μας πέρασε δεν ήταν ποτέ ορθή, επειδή ήταν λειτουργική, απλά συνέπεσε να αποδώσει. Προφανώς, αυτή τη στιγμή χρειάζεται κάτι άλλο και όχι η επανάληψη "εκείνου που συνέπεσε τότε".

Ξεχωρίζω τα δυο σημεία σε bold από την όλη κουβέντα για υποψήφιους επιχειρηματίες.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου