Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Θα είχε ενδιαφέρον να συμμετείχε κάποιος εμπλεκόμενος σε κάποια ανεξάρτητη δισκογραφική(π.χ. inner ear). Νομίζω θα μαθαίναμε πολλά. Γιατί; Δεν σου κάνει ο Νικόδημος που έχει την Run devil run; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή ρε φίλε, για να πάμε μαζί σου για μπύρες φτάνει η χρυσή AMEX ή να πω στη γυναίκα μου να φέρει και το μισθό της; οχι ρε....αρχηγε ZUBR με 0.35 το κουτακι πινω καθημερινα (η καλυτερη και φθηνοτερη τσεχικη μπυρα),αν ειμαστε σε σουβλατζιδικο συμβιβαζομαι και με ΜΥΘΟ (αυτη τουλαχιστον καπως πινεται...αν ειναι στους -14... ;D) ...αλλα AMSTEL & Heineken??? ;D δεν μου το επιτρεπει η ανατροφη μου....για ονομα δηλαδη.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Στο ότι η γενική τάση παρακμής της μουσικής βιομηχανίας οφείλεται εν πολλοίς στην θεοποίηση της αγοράς η οποία, αγαπητέ μου sf, όταν δεν παίρνει την θέση που της αξίζει "εκδικείται". Την ανοησία, την απαιδευσιά και όλα τα συναφή. Δεν θα έμπλεκα στα λεγόμενα του συμπαθούς kostri, γιατί μου θυμίζει το γιό μου (φοιτητής και εκείνος, κανα 2 χρόνια-μάλλον- πιο μικρός από τον kostri)...την ίδια εικόνα έχει και εκείνος για την "αγορά"...πίσω από το δικό μου μαξιλαράκι (γιατί εγώ πληρώνοντας και τις έκτακτες εισφορές έχω και την άλλη εικόνα της αγοράς). Προφανώς και δεν μπορώ να πώ τίποτα...γιατί εδώ και πολλά χρόνια, η μόνη οδός μάθησης και κατανόησης είναι οι σφαλιάρες που η ίδια αγορά-ζωή, δίνει. Έτσι μάθαμε όλοι άλλωστε. Το μόνο που μπορώ να κάνω (όπως και ο πατέρας του kostri), είναι να είμαι εκεί και να τον προειδοποιήσω για την επόμενη (αναπόφευκτη) σφαλιάρα... Η συμμετοχή του φίλου μου Trolley, με χαροποιεί γιατί και εγώ περιμένω απαντήσεις στα ερωτήματά του. Στο ότι η γενική τάση παρακμής της μουσικής βιομηχανίας οφείλεται εν πολλοίς στην θεοποίηση της αγοράς η οποία, αγαπητέ μου sf, όταν δεν παίρνει την θέση που της αξίζει "εκδικείται". Εγώ από την άλλη, δεν βλέπω καμμία παρακμή στη μουσική βιομηχανία (αλλαγή ναι). Περισσότεροι από ποτέ παίζουμε μουσική, τα όργανα είναι πιά προσιτά σε όλους...οι Namm είναι γεμάτες (εν μέσω κρίσης), τα Youtube, Bancamps, Indaba γίνονται γίγαντες...εάν έτσι είναι η παρακμή...καλώς Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Γιατί; Δεν σου κάνει ο Νικόδημος που έχει την Run devil run; Φυσικά και μου κάνει. Διάβασα τα ποστς του με πολύ προσοχή. :) Απλώς, ωραίο θα ήταν να υπήρχε μεγαλύτερη πολυφωνία. Είναι ένα θέμα που αφορά περισσότερο ειδικούς. Οι υπόλοιποι καταθέτουν πρωτίστως την αίσθησή τους. :) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Δεν θα έμπλεκα στα λεγόμενα του συμπαθούς kostri, γιατί μου θυμίζει το γιό μου (φοιτητής και εκείνος, κανα 2 χρόνια-μάλλον- πιο μικρός από τον kostri Τυχερός είσαι... εμένα μου θυμίζει... εμένα (αν και εγώ διάβαζα Cosmopolitan, της αδερφής μου). Υπομονή λοιπόν... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 τι να πουμε για την Ελλαδα των 10000 πωλησεων στο χρυσο δισκο 5000 πηγε...μεχρι και η...Μονικα πηρε.... ;D ;D του χρονου θα παει στα 150 κομματια.....(ισα ισα να πληρωθουν τα μηχανικα της ΑΕΠΙ δηλαδη.... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Φυσικά και μου κάνει. Διάβασα τα ποστς του (του Νικόδημου) με πολύ προσοχή. :) και τι συμπέρασμα έβγαλες? Γιατί εμένα μου άφησε αρκετά κενά... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 @marathon Αγαπητέ marathon, ευχαριστώ για την συμπάθεια, είναι αμοιβαία. :) Επί της ουσίας, αν και αντιλαμβάνομαι την καλή σου πρόθεση να προστατεύσεις, τρόπον τινά, τους νεότερους πρέπει να σου πω πως δεν είμαι και τόσο νέος ώστε να χρειάζομαι την σχετική προστασία. :) Επίσης μιλώ εκ πείρας και εκφράζω την δική μου άποψη για το θέμα που τέθηκε από τον μπλου. Δεν αφορά φυσικά το φόρουμ ποιος είμαι αλλά μόνον τα γραφόμενά μου. Μπορείς να τα διαβάσεις ή να τα προσπεράσεις, να απαντήσεις ή να αδιαφορήσεις. Επομένως αν και, ξαναλέω, καταλαβαίνω την καλή πρόθεση δεν με τιμά το γεγονός ότι με αντιμετωπίζεις ως μικρότερο και ως εκ τούτου ανώριμο. Οι απόψεις που καταθέτω είναι βεβαίως στην διάθεσή σου για διάλογο ο οποίος μπορεί να δώσει κάτι θετικό και σε μένα και σε σένα. :) Εγώ από την άλλη, δεν βλέπω καμμία παρακμή στη μουσική βιομηχανία (αλλαγή ναι). Αναφέρομαι κυρίως στις μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 η πρόταση "Η έννοια της "αγοράς", κατα τη γνώμη μου, είναι παντελώς αποτυχημένη ως εργαλείο κατανόησης των αναγκών" δεν είναι ανάγκη να πρεσβεύει μια πολιτική τοποθέτηση αντίδρασης για την αντίδραση, όπως έγινε αντιληπτή. Εγώ την κατανοώ ως μια προσωπική ανάλυση (με την οποία συμφωνώ) η οποία θα μπορούσε να είναι διαφορετικά εκπεφρασμένη : η προσπάθεια για ποσοτικοποίηση της ανάγκης του "κοσμου" για τέχνη και μουσική, έχοντας διανύσει μια σειρά λογικών αλμάτων έχει καταλήξει στην εσφαλμένη εξίσωση και ομογενοποίηση εννοιών που κανονικά δεν βρίσκονται στην ίδια περιοχή σημαντικότητας : όπως είναι προσβλητικό για τη νόησή μας να συγχέεται η μητρική αγάπη με τις πάνες που κλείνουν σε 3 σημεία, έτσι και η μουσική (έχοντας πρώτα αποστασιοποιηθει από τη συνείδηση του "κόσμου" ως κάτι πνευματικά ακριβό) δέχτηκε από τις εταιρίες μια ανάγωγη συμπεριφορά. Το λάθος τους είναι οτι αυτός ο "κοσμος" δεν ηταν ποτέ πελάτες τους. Από τη στιγμή που η πλάστιγγα της διαχείρισης του τι θα βγει και τι θα μείνει στο συρτάρι έγειρε περισσότερο προς την ανάλυση του "τι μπορώ να πουλήσω" απαξιώνοντας εξολοκληρου το μουσικό κριτήριο, η συνέχεια δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Οπότε πώς θα μπορούσε να είναι βιώσιμη η επιχείρηση? Ας μας πει κάποια επιχείρηση που τα καταφέρνει. Οι "κανόνες της αγοράς" σαν όρος ερμηνεύεται από τον καθένα όπως τον καταλαβαίνει. Στην πραγματικότητα αυτοί οι κανόνες λένε οτι είναι πρακτικά αδύνατο να γνωρίζεις εξαρχής το πώς θα συμπεριφερθεί το σύστημα στην παραμικρή αλλαγή μιας παραμέτρου. Η διαδικασία που "λειτούργησε" στον καιρό ευμάρειας που μας πέρασε δεν ήταν ποτέ ορθή, επειδή ήταν λειτουργική, απλά συνέπεσε να αποδώσει. Προφανώς, αυτή τη στιγμή χρειάζεται κάτι άλλο και όχι η επανάληψη "εκείνου που συνέπεσε τότε". https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Μια και λέγαμε σε κάποιο άλλο θέμα για βιβλία που έχουν γραφτεί για μουσικούς,βιογραφίες κλπ και θυμήθηκα τον έρικ Μπάρτον και το βιβλίο του που είχε τύχει να διαβάσω ...............Κάποια στιγμή η γυναίκα του τον χώρησε και του τα μάδησε όλα ,έμεινε στον άσσο . Καθότι δεν είχε στο όνομά του παρά ελάχιστα συγγραφικά διακιώματα επί των τραγουδιών των άνιμαλς ώστε να βγάζει το ψωμάκι του ,είπε στα παιδιά να γράψουν κάτι για να τον βγάλουν από τη δύσκολη .......και εγέννετω το άλμπουμ ark . Τόσο απλά ,τόσο ρομαντικά ;D. Άμα δεν έχεις βρακί να βάλεις στο κώλο σου ποια ίντι ροκ και πολυεθνικές δισκογραφικές ,μέχρι και οικοδομή δουλεύεις . Γνωστό είναι εξάλλου και το ρηττό Νηστικό αρκούδι δε χορεύει ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση