marathon Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Όχι πάντα. ;) Ακριβώς...Πείτε μου το δίσκο του που παίζει πλήκτρα ο herbie Hancock ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Ακριβώς...Πείτε μου το δίσκο του που παίζει πλήκτρα ο herbie Hancock ;) Swing Of Delight (?) Borboletta (?) 4:34 (?) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Ο διπλός Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Ο διπλός Ως βινύλιον. Όχι ως ψηφιακός δίσκος. Μου θύμησες τη μυρωδιά του χαρτιού και την ετικέττα της CBS. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Ακριβώς...Πείτε μου το δίσκο του που παίζει πλήκτρα ο herbie Hancock ;) Swing of delight. Στο Borboletta παίζει μπάσο ο Stanley Clarke. Όσον αφορά την 3άδα των αγαπημένων μου δίσκων που έχω λιώσει στο παίξιμο και λιώνω κάθε φορά που τους ακούω είναι Caravanserai, Welcome, Borboletta. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 respect για τον Carlos......λέτε να μην το ξέρει οτι ειναι παπαριτσες αυτα που βγάζει για να τα κονομισει απ τα ασχετόνια ;) ότι ηταν να βγάλει το έχει βγαλει......και με το παραπάνω ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 respect για τον Carlos......λέτε να μην το ξέρει οτι ειναι παπαριτσες αυτα που βγάζει για να τα κονομισει απ τα ασχετόνια ;) ότι ηταν να βγάλει το έχει βγαλει......και με το παραπάνω ;) +1 τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Swing of delight. Στο Borboletta παίζει μπάσο ο Stanley Ευχαριστώ γέροντες, δεν θυμόμουν το τίτλο... Άντε, κάτι πάλι μάθαμε τους νέους σήμερα! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Σαν τις διασκευες που βγζει ο δικος μας ο ..............Κατσαρος ;D ;D ;D ;D με την διαφορ οτι ο Κατσαρος παιζει Σαξ !!!! http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 o santana εχει να βγαλει δισκο ουσιαστικης καλλιτεχνικης αξιας απο το 70 κατι... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση