panic corp Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια και Χρονια πολλα. Εχω ενα project το οποιο εχω ανεβασει καποια κομματια σε διαφορα γνωστα και μη site ως εδω καλα. Λαμβανω ενα mail στη σελιδα μου στο Reverbnation απο την Polydor Records Label UK οτι και καλα τους αρεσε η μουσικη μου οτι ψαχνουν για καινουργιους καλιτεχνες απαντω στο mail οτι ολα ενταξει και οτι χαιρομαι πολυ που θα συνεργαστω μαζι τους μου απαντουν να μου στειλουν συμβολαιο και να τους γραψω εγωτους ορους τοτ συμβολαιου Ως αφελης δεν πονηρευομαι τους απαντω και μου στελνουν ενα pdf 4σελιδο με το συμβολαιο που πραγματικα ειχε τους ευνοικοτερους ορους που εχω δει σε συμβολαιο και με την εντολη να στειλω την απαντηση σε ενα συμβολαιογραφο της εταιριας στελνω λοιπον mail σε αυτον και εκτος τη διαφορη χαρτουρα που μου ζητησε, μου ζητησε και το ποσο των €460.32 Παραθετω ακριβως το πως το θετει. And there is also a break down charged which you will have to pay Consultation Fee €200 Professional Charges €155 Affidavit of declaration €105.32 Total €460.32 Απο εμενα φυσικα δεν προκειται να παρουν φραγκο εννοειται απλα ειμαι εξαλος με το πως απατεωνες παιζουν με το ονειρο καποιου. Το εψαξαν και φιλοι και σας παραθετω τα παρακατω link για να δειτε την απατη http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/polydor-uk.html http://support.reverbnation.com/reverbnation/topics/polydor_records_on_reverbnation?from_gsfn=true Επισης παραθετω αυτουσιο το πρωτο μηνυμα οπως το ελαβα καθως και την διευθυνση για να μην υπαρξει κανεις που να την πατησει From: Label - POLYDOR RECORDS Subject: Hello Status: Pending Date: 2010-12-17 7:16 Hello this is Polydor Records label from UK , We are registered label and have been operating with great success in the music industry in bringing up many young and talented up coming artiste.For now we really need some new artiste in all kind of genre.for some new deal, we check through your profile and your songs we really have interest in them. So we will like to invite you to our audition which will be coming up on the 27th January, 2011..you can reach the director on the following as we will like to hear more of your songs and know about you and your group(if available). Marc Helen ( Director) [email protected] www.polydor.co.uk Regards, Marshawn evans. Επισης απο οτι ειδα η σελιδα τους επεσε στο Reverbnation το link ηταν αυτο http://www.reverbnation.com/user/login#!/label/d%20polydorrecord Ευχαριστω για τον χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Τα κακά αγγλικά του email και μόνο, "φωνάζουν" απάτη. Ειδικά από βρετανική δισκογραφική. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Το "Μάρκος Ελένη" τι σου λέει? Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Τα κακά αγγλικά του email και μόνο, "φωνάζουν" απάτη. Ειδικά από βρετανική δισκογραφική. indeed mate!!! ;D ;D ;D τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση