Προς το περιεχόμενο

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την τρέλλα με τη Μόνικα;

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι και κάτι δραματικό να γράφεις στίχους, μουσική, να παίζεις κιθάρα και να τραγουδάς. Οι περισσότεροι το έχουμε κάνει. Πόσο καλά το κάναμε/κάνουμε είναι άλλη κουβέντα.

Ναι, το έχουμε κάνει. Ναι, δεν είναι δραματικό. Είναι όμως δύσκολο να τα κάνεις όλα αυτά καλά και να έχεις και το θάρρος/θράσος να το βγάλεις παραέξω :)

β) Και με τον πολύ συμπαθή σε μένα JR1 να την συνέκρινες, πάλι αράουτ2  ;D θα σουνα.

Ειδικά αφού δεν έχουν και πολλές ηχητικές συγγένειες.

Κάτι σε Kate Nash, Lilly Allen, πρώιμη Perry ίσως;3

1) Συμφωνώ. Ίσως κάτι παραπάνω από συμπαθής!

2) Οφσάιτ ίσως ;)

3) Lilly Allen μου πάει περισσότερο. Πάλι όμως λέω πως μιλούσα για το one man show ;)

RANDOMIZE USR 0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πια ειναι η τρελα με την μονικα και δε το εχω παρει χαμπαρι; Γιατι δεν υπαρχει ενα thread με την τρελα για τους Kokina Chalia?

Η κοπελια περα απο το εξυπνο promotion που δεχθηκε για να ωθηθει η καριερα της , διαθετει και κατι εξαιρετικο στο πακετο με τα πολυ θετικα προσοντα της: Δεν υπάρχουν πολλες όμοιες της στην χωρα μας.

Πάντως εχω να παρατηρήσω κάτι. Εαν ενοχληθηκες απο την παρουσια κάποιου δημοσιου προσώπου, τότε μάλλον κινήθηκες σε λάθος κύκλους και ετυχε να το προσεξεις. Κάθε καλλιτεχνης εχει το ταργκετ γκρουπ του. Την άκουσες στο ραδιόφωνο; Άκουγες λαθος σταθμο. Την διαβασες σε περιοδικο. Λάθος περιοδικό. Τι γυρευεις με την Μονικα λοιπον. Άστην την κοπελα να εκφραστει σε οσους την ακουν.

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά το πρώτο λινκ είναι από το "ράδιο αρβύλα". Την έφαγε το underground τη Μόνικα. ;) :D

Όσο για την "τρέλλα", δεν συγκρίνουμε με μεγέθη Βανδή, αλλά σήμερα στον "intellectuel" κύκλο, δεν θεωρείσαι επαρκώς κατηρτισμένος μουσικά αν δεν ακούς Μόνικα. Eίπαμε, όμως, Τσαγκαρουσιάνος (και φυσικά οι συν αυτώ).

Δυστυχώς οι φίλοι μου ακούνε Μόνικα. Τι να κάνω, λες, να κόψω τις φιλίες; Άλλωστε, όπως προείπα, δεν με ενοχλεί η κοπέλλα. απλώς δεν καταλαβαίνω προς τι ο συρφετός, στους συγκεκριμένους κύκλους. Πάντως, ναι, αν το ραδιόφωνο βάλει Μόνικα θα το αλλάξω...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

....με στεναχωρεί το γεγονός οτι εξαιρετικές γυναικείες και αντρικές φωνές με μεγάλες δυνατότητες, χάνονται σε μικρά και μεγάλα σκυλάδικα στην πρωτεύουσα η στην επαρχία,εξαιτίας παραγόντων όπως η ανύπαρκτη παιδεία να ψαχτούν για κάτι καλύτερο,η μέτρια πολλές φορές εξωτερική εμφάνιση που δεν έπρεπε να τίθεται καν ως θέμα , αλλά πάνω απ΄όλα εξαιτίας των παραγόντων χρήμα και κύκλωμα.

Και βλέπεις άλλους υποτιθέμενους καλλιτέχνες με δυναμική μέχρι ένα ταβερνάκι η ένα party φίλων να πλασάρονται ως άποψη η ως νέος αέρας στο σημερινό μουσικό γίγνεσθαι εξαιτίας μιας ισχυρής κρυμμένης τσέπης επονομαζόμενης γονική η γκομενική παροχή ή εξαιτίας κοινών σεξουαλικών, κοινωνικών ,πολιτικών η χημικών.. προτιμήσεων με παράγοντες που αξιοκρατικά κατέχουν μια σεβαστή θέση στα δισκογραφικά ,media,stage η άλλης μορφής δρώμενα..

Αλλα και σείς στεναχωριέστε με διάφορα, το ξέρω.Κάντε υπομονή, το 2012 έρχεται!

Δυστυχώς οι φίλοι μου ακούνε Μόνικα. Τι να κάνω, λες, να κόψω τις φιλίες;[...] απλώς δεν καταλαβαίνω προς τι ο συρφετός, στους συγκεκριμένους κύκλους. Πάντως, ναι, αν το ραδιόφωνο βάλει Μόνικα θα το αλλάξω...

Δυστυχώς οι φίλοι μου ακούνε Dream Theater. Τι να κάνω, λες, να κόψω τις φιλίες;[...] απλώς δεν καταλαβαίνω προς τι ο συρφετός, στους συγκεκριμένους κύκλους. Πάντως, ναι, αν το ραδιόφωνο βάλει Dream Theater θα το αλλάξω...

LA ROJΑ ARMADA

Πιστευω οτι ο συγχρονος εγχωριος ακροατης εχει μπουχτισει κυριολεκτικα απο τη φαση μπουζουκι-πιστα-λελουδια κτλ κτλ... Κ σιγουρα οχι ολοι αλλα ενα σοβαρο πλεον ποσοστο ιδιαιτερα των πιο νεαρων ακροατων, σκεφτειτε οτι εδω κ χρονια ενα Γκαζι γεμιζει σχεδον καθημερινα κ δε θα ακουσουτε εκει ουτε υποψια πενιαςςςςς και γαυγισματος.. (το αν μ αρεσει το Γκαζι ή οχι δε νομιζω οτι ενδιαφερει καποιον..)

Ολο αυτο το <<νεο>>, <<κινημα>> :P χρειαζεται εναν εκφραστη, μια κωδικοποιηση κατα καποιο τροπο, κ ενα προιον που να ερχεται σε αμμεση αντιθεση με το lifestyle της πιστας  και φυσικα να ειναι και αρεστο..!!

Ειναι ενθαρρυντικο που πλεον μια μεγαλη μαζα του κοινου ζηταει κατι αλλο, κατι διαφορετικο, κατι καινουργιο που να συνδιαζεται κ μια μια διαφορετικη κουλτουρα,

Για να απαντησω στο φιλο που εκανε το θεμα, εκει οφειλω αυτη τη <<τρελλα>>. Ειναι η αναγκη του κοσμου να στηριξει κατι αλλο!

Τωρα θα μου πειτε γιατι η Μονικα(?)

Σιγουρα το ευρυτερο alternative κινημα που εχει βαλει γερα θεμελια τη τελευταια 4ετια (πανω-κατω) εχει πλασαριστει πολυ αλλα με διαφορετικο τροπο απ οτι οι συμπαθης  :-X ρατσα των λαικοποπ.

Χωρις να το πολυψαχνω πιστευω οτι ως συνηθως καποιος παντα θα ξεχωρισει απ την <<ομαδα>> που ανηκει, κ για το αν η Μονικα αξιζε να κατεχει αυτη τη θεση δε με απασχολει αφου δε με απασχολει κ το μουσικο ιδιωμα αυτο γενικα...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!!

ειναι το αν γενικα αυτη η σκηνη γενικα εχει πραγματι τη δυναμικη να κρατησει τους θαυμαστες της κ αν εχει πραγματι κατι αλλο να δωσει(περα απ τη μοδα τυπου εναλλακτικη κουλτουρα, ATHENS VOICE κτλ) προκειμενου να μη ξαναγυρει η πλαστιγκα μονοπλευρα προς τους πλουταρχους και τους ρεμους....

Τωρα ειναι η ωρα της σωστης <<διαχειρησης>>

ΥΓ.. για το φιλο που διερωταται για το τι να κανει με τους φιλους του κ αν θα πρεπει να κοψει τις φιλιες μαζι τους... Εγω οσους φιλους ειχα που ακουγανε βανδηδες κ κουρκουληδες εχω να τους δω..... απ τη 5ημερη ;D ;D ;D

κ πιστεψε με απο τοτε πανε 11 χρονια... :P

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ         

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Όσο για την "τρέλλα", δεν συγκρίνουμε με μεγέθη Βανδή, αλλά σήμερα στον "intellectuel" κύκλο, δεν θεωρείσαι επαρκώς κατηρτισμένος μουσικά αν δεν ακούς Μόνικα.

ποιος στα λέει αυτά? :P

Είχα και παλιότερα αντιδικία για τη Μόνικα με κάποιο γνωστό μου που αντιπαθούσε τη Μόνικα, ο οποίος μάλιστα δήλωνε μουσικός και συνθέτης. Του είχα πει ότι η Μόνικα μου αρέσει γιατί σε 23 χρόνια ζωής είχε κάνει 100 φορές περισσότερα και πιο σπουδαία πράγματα από εκείνον που ήταν 43 και πως θα μπορεί και στο μέλλον να την αντιπαθεί ακόμη περισσότερο γιατί ακόμη και αν η Μόνικα σταματούσε να ασχολείται με τη μουσική ενώ εκείνος συνέχιζε μέχρι τα βαθιά του γεράματα, πάλι εκείνη θα ήταν 100 φορές καλύτερη.

Η τρέλα που έχει ένα συγκεκριμένο (και μεγάλο τηρουμένων των αναλογιών) ακροατήριο στην Ελλάδα με τη Μόνικα υπάρχει απλά επειδή δεν υπάρχουν άλλες Μόνικες στην Ελλάδα. Αν ζούσαμε στην Αγγλία, στην Αμερική, στη Γαλλία ή στην Ιταλία τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά. Εδώ έχουμε τη Μόνικα και ακόμη κι έτσι, είμαστε τυχεροί που την έχουμε.

Η Μόνικα προέρχεται από εύπορη οικογένεια και είχε την τύχη να βοηθηθεί από τα πρώτα της βήματα από συγκεκριμένα άτομα του χώρου. Πέρα όμως από την "τύχη" αυτή έχει και ένα μεγάλο ταλέντο και πολλές ικανότητες γιατί χωρίς αυτά θα έμενε εκεί που έχουν μείνει τόσοι και τόσοι καλλιτέχνες που επίσης βοηθήθηκαν πολύ, αλλά ούτε καν τους μάθαμε ποτέ.

Σίγουρα χρειάζεται προώθηση κάποιος για να φτάσει εκεί που είναι αυτή σήμερα. Να ξέρουμε όμως κάτι. Το 1ο της άλμπουμ το Avatar πούλησε απίστευτα νούμερα, πολύ περισσότερα από μεγάλα ονόματα της πίστας και του λαϊκοσκυλάδικου, τα οποία έχουν πολλαπλάσιο promotion από τη Μόνικα. Άρα δεν πέτυχε μόνο επειδή προωθήθηκε! Η κοπέλα έχει ΚΑΤΙ! Τώρα αν κάποιους στενοχωρεί το ότι είναι μια πολύ νεαρή και πολύ πετυχημένη μουσικός και συνθέτρια δεν φταίει η ίδια γι' αυτό.

Ποια Μόνικα?....Μόνο αυτή?..

Την Pattie που την βάζετε? Μέχρι και ο Καπουτζίδης την χόρεψε ! ::)

www.sonicspace.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου