Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 G & L ASAT Special λέγεται αυτό που ζητάς.... ρε αρχηγε αυτη εχει περισσοτερο twang και απο κανονικη Tele.... ;D Η στρατ ΔΕΝ έχει twang??? μηπως με τη λέξη twang εννοείς κάτι άλλο/? να σου πω & εγω αυτο αναρωτιομουνα..... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ,τι ετστί twang? No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telemanic Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Τωρα που θα αφαιρεσω το twang μου, θα το φωτογραφισω :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 ωρες ωρες δε σας καταλαβαινω..... Ειναι σαν να εχεις μια φεραρι και να μας ρωτας πως θα γινει να την κανω off road! δευτερον η G&L δεν ειναι λυση τριτον και κυριοτερον. Η James Burton ειναι πιο τελε απο τις τελε. Δεν εχει σε καμια περιπτωση λιγοτερο twang. Eιναι η προσωπικη μου αποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telemanic Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Ειναι σαν να εχεις μια φεραρι και να μας ρωτας πως θα γινει να την κανω off road! Υπερβαλλεις νομιζω. Εγω το βλεπω σαν να θελω να κανω μαθηματα ορθοφωνιας σε δυσλεκτικη, αλλα πολυ ομορφη γυναικα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Τζάκι δεν έχεις τελικά ε; :D :D :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telemanic Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Τζάκι δεν έχεις τελικά ε; :D :D :D Εχω, αλλα με προβληματιζει η καυση της πολυουρεθανης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Άμα τραβάει καλά, δεν έχει πρόβλημα. Απλώς τα λουκάνικα άστα για άλλη μέρα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telemanic Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Κι αν καουν ολα εκτος απ´το twang; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Ορφανό twang; Το χαρίζεις στον SF. Κάτι θα βρει να το κάνει. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση