asprados Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Υπονοείς κάτι για τους κλασσικούς κιθαρίστες ??? ;D ;D ;D Όπως και να το κάνεις, οι φεντεράκηδες είμαστε πιο άντρες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Μια τέλε με απ' όλα με χωρίς τγουάνγκ και δυο ντελούξ στρατ με εντεκάρες. Αν μπορεί το παιδί να σταματήσει και για τσιγάρα σου είμαι υπόχρεος. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2011 για να κανεις τετοια (ηλιθια) μετατροπη στην Βαjα θα πληρωσεις...αλλη μια Baja..... ;D (ασε που το εχω δει ,σε μια σφαγμενη τελε,και...παλι ....ιδιο ηχο ειχε πανω κατω.... ;D)... αντε να δουμε πιο θα ειναι το.....επομενο "θεμα".... που θα μας απασχολησει..προτεινω το.."πως αφαιρει κανεις τη διπλοπενια απο το μπουζουκι"..... ;) :) α,επισης οι flatwound εχουν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ twang στις τελε....... ;D γενικα δε διαφωνώ ότι είναι "παρα φύσιν", αλλά ένα ενδιαφέρον το έχει. Ξέρεις όμως ότι όπως και να το κάνουμε οι roundwound εχουν πιο πολύ twang. Κι εγώ γενικά είμαι εχθρός του... sustain που εν ολίγοις είναι το αντίθετο του twang ;D "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση