pascal Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Ένα λίγο παλιότερό μου αυτοτζαμάρισμα. Σχολιάστε αν θέλετε :) sleepy.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Πρωτοτυπη ιδεα. Ομως οποτε ακουγοταν το Fm επρεπε να επαιζες Ab και οχι Α φυσικο. Με ανατριχιαζε :-\ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotistsav Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 πολυ ομορφο impro.εισαι πολυ καλος μουσικος,αυτο φαινεται!!! παιζεις ακριβως ο,τι χρειαζεται.... το backing track ειναι midi το οποιο εφτιαξες εσυ? www.facebook.com/DEUXPOINTS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Ναι αλλά κατά τ' άλλα έχει το καλύτερο παίξιμο του Pascal ως σήμερα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Γιώργο ωραίος. Μετρημένος και με στυλ. Ό,τι καλύτερο έχω ακούσει από σένα. Και η μεγάλη τρίτη εκεί στο μινόρε που λέει ο Σπύρος δεν πολυχτυπάει. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 @delta: δίκιο έχεις, ακούγεται πιο σωστά έτσι. Απλά, εμένα δεν μου "κλώτσησε" και τόσο όταν το έπαιζα. Ε, δεν είναι και τόσο πρωτότυπο. Στο Sleepwalk είναι βασισμένο ;) @jazzjoker, Nestoras: Χαίρομαι που σας άρεσε :) @fotistsav: ΔΕΝ είναι δικιά μου σύνθεση και παίζω πάνω σε backing track. Το βασικό θέμα είναι "κλεμμένο" από το Sleepwalk των Shadows. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό και χιλιοπαιγμένο/ χιλιοδιασκευασμένο κομμάτι. Αν θες, πες μου να σου ανεβάσω το backing track. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Ε, δεν είναι και τόσο πρωτότυπο. Στο Sleepwalk είναι βασισμένο ;) Πρωτοτυπο για χρηση Backing εννοούσα Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Got it now :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση