Abraxas Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Νομίζω ότι ο block -ανεξάρτητα από το ύφος, εγώ είμαι ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί εξάλλου :oops: - δεν είπε ότι δεν υπάρχουν ποικιλίες και ποιότητες στα ξύλα. Στη δική μου ανάγνωση μου φάνηκε ότι καυτηρίαζε τον 'δηθενισμό' κάποιων ότι και καλά προμηθεύονται ξύλα από το Μαγεμένο Δάσος. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Ναι ρε Μπλοκ!! :lol: Κοψε κατι!!Τα ΞΥΛΑ ειναι το ΠΑΝ!! Αν δεν το πιστευεις ελα να ακουσεις την υπερ-τελε μου που ειναι φτιαγμενη απο ΕΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ξυλο που ευλογησε η μαγισσα ΜΑΤΖΙΚΑ και παρμενο απο το δασος του ΤΣΟΥ-ΝΤΟΥΝ-ΛΙ στα Ιμαλάια (το εχει κοψει ενας ΑΓΙΟΣ ξυλοκοπος που εκανε 6 μηνες νηστεια πριν κοψει το δεντρο!! :lol: ) Εχει "ειδικες" αρμονικες στα 10 κιλοχερτς & παιζει απο μονο του τη κλιμακα σι φαλτσορε!!! :lol: ΑΣΧΕΤΕ ε ,ασχετε!! :lol: :lol: αντες μην αρχισω τωρα να σου λεω και τι ηχο εχεις χασει που δεν χρησιμοποιεις τα ειδικα υπερκαλωδια & τους διακοπτες της ΝΑΣΑ που εχω παρει απο τα ιδια τα χερακια του Αρμστρονγκ!! :roll: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 ΜΑΖΕΨΟΥ........... :wink: :wink: Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 ....είπα για ξύλα . ¶ντε να τα πούν αυτά σε κανένα ξυλά . Έχεις ποτέ φλαμούρι ? Ξεχορδισμένο ίσιο με τα νερά του ? Μιλάμε για την ελληνική αγορά πάντα . Θεωρώ ότι είσαι έξυπνος λές να υπάρχουν μουσικά ξύλα ? Δεν νομίζεις ότι μας κοροιδεύουν ? Μήν πάμε σε μάρκες πχ Gibson που σου πουλάν κοντρα πλακέ ' date=' 4000 ευρώ ΕΛΕΟΣ . Και τέλος τι διαφορά έχει ένα ξύλο κιθάρας με ένα ξύλο που 8ες να κάνεις το καπάκι απο ένα τραπέζι ? Θα μου πείς εσύ ή οποιος άλλος εδώ ?[/quote'] Καταρχάς, το ύφος σου είναι απαράδεκτο. Έπειτα, θα πρέπει να ξέρεις, πως σε κάθε ξύλο υπάρχουν ποικιλίες και ποιότητες. ¶λλο το μαόνι που βάζεις στην τραπεζαρία σου, κι άλλο αυτό που χρησιμοποιεί πχ η Gibson. Το ίδιο ισχύει και για το κόντρα πλακέ, κι ας μη σου αρέσει που το ακούς. Δεν έχω καμμία όρεξη να σου αποδείξω κάτι που είναι γεγονός. Και έχε υπ'οψιν σου, πως υπάρχουν άτομα εδω μέσα που έτυχε να έχουν περάσει απο εξαιρετικά επιλοποιεία και ξυλουργεία πρίν φορέσουν το... κουπί τους στον ώμο, και τυχαίνει να γνωρίζουν και να αγαπάνε τα ξύλα δείχνοντας τους το σεβασμό που τους αξίζει, είτε εγωπαθέστατα τυπάκια σαν κι εσένα το υπολογίζουν είτε όχι. Εν κατακλείδι, κανε τον ξερόλα εκεί που σε πάιρνει, όχι εδώ. Κοίτα σκέφτηκα πολύ για να γράψω αυτά που έγραψα όσο αφορά για τα ξύλα . Το θεωρώ ανούσιο να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τον κάθε ένα ακούω και διαβάζω τόσες βλακείες γύρω μου , που θα έπρεπε να έχω τρελαθεί . Πού διέκρινες εγωίσμό ? Τί από αυτά που έγραψα δεν ισχύει ? Όχι πισω απο τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης !!!!! οκ διακρίνομαι από τον μηδενισμό μου σε όλα αλλά εδώ έχω λίιιιιιγο δίκιο . Το εννοώ το λίιιιγο . Δέν με πείραξε το ότι έχεις την δική σου άποψη και καλά κάνεις και και την λές , ΤΟ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ δεν κατάλαβα . Θές να το παίξουμε μικρά παιδάκια ? οκ Θές ανάλυση όκ Μίλησα κάπου για ψήσιμο του ξύλου ? Μίλησα κάπου για ταστιέρες ? Μίλησα για ξύλα καθαρά για ξύλα . για ένα ξύλο σώμα πχ 50*45 !!! Καί΄'αν όπως λές έχεις περάσει από ξυλουργεία θα συμφωνούσες μαζί μου . ¶ντε πές τα αυτά στον κύρ Γιώργο τον ξυλά στο Περιστέρι , για τα μαόνια τα φλαμούρια και τις καρυδιές . Αλλά ευτυχώς για αυτόν δεν ασχολείται σαν εμένα με χαζά πράγματα !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Δεν ήμουν όσο ευγενικός θα μπορούσα να είμαι, αλλά θα μου επιτρέψεις να αγανακτώ λίγο πιο εύκολα με όσα κατα καιρούς γράφονται στο noiz, σε αντίθεση με άλλα forums των οποίων τα posts είναι λιγότερο απαξιωτικά. Στο θέμα μας, ήθελα να θυμίσω πως, σε αντίθεση με άλλα όργανα, όπως πχ ένα βιολί, η ηλεκτρική κιθάρα εξαρτάται ηχητικά απο πολλές παραμέτρους τις οποίες συχνά αγνοούμε. Η ηλ κιθάρα απο μόνη της δεν είναι όργανο. Αποκτά αυτή την ένοια μαζί με καλώδια, πεταλάκια, πολυεφέ, ενισχυτές, λάμπες, ηχεία, και οτιδήποτε άλλο αθροίσουμε στην αλυσίδα. Στη βάση αυτής της αλυσίδας βρίσκεται η επιλογή και ο συνδυασμός των ξύλων, και η τεχνογνωσία του κατασκευαστή που καθορίζουν ένα μεγάλο ποσοστό του τελικού αποτελεσματος. Τόσο μεγάλο που να κάνει τις διαφορές ανάμεσα σε μια Epiphone και μια Gibson παραπάνω απο εμφανείς, και για κάποιους σαν κι εμένα, ενοχλητικές. Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Ναι ρε Μπλοκ!! :lol: Κοψε κατι!!Τα ΞΥΛΑ ειναι το ΠΑΝ!! Αν δεν το πιστευεις ελα να ακουσεις την υπερ-τελε μου που ειναι φτιαγμενη απο ΕΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ξυλο που ευλογησε η μαγισσα ΜΑΤΖΙΚΑ και παρμενο απο το δασος του ΤΣΟΥ-ΝΤΟΥΝ-ΛΙ στα Ιμαλάια (το εχει κοψει ενας ΑΓΙΟΣ ξυλοκοπος που εκανε 6 μηνες νηστεια πριν κοψει το δεντρο!! :lol: ) Εχει "ειδικες" αρμονικες στα 10 κιλοχερτς & παιζει απο μονο του τη κλιμακα σι φαλτσορε!!! :lol: ΑΣΧΕΤΕ ε ' date='ασχετε!! :lol: :lol: αντες μην αρχισω τωρα να σου λεω και τι ηχο εχεις χασει που δεν χρησιμοποιεις τα ειδικα υπερκαλωδια & τους διακοπτες της ΝΑΣΑ που εχω παρει απο τα ιδια τα χερακια του Αρμστρονγκ!! :roll:[/quote'] χαχαχα...ευθυμησαμε παλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Δεν ήμουν όσο ευγενικός θα μπορούσα να είμαι' date=' αλλά θα μου επιτρέψεις να αγανακτώ λίγο πιο εύκολα με όσα κατα καιρούς γράφονται στο noiz, σε αντίθεση με άλλα forums των οποίων τα posts είναι λιγότερο απαξιωτικά. Στο θέμα μας, ήθελα να θυμίσω πως, σε αντίθεση με άλλα όργανα, όπως πχ ένα βιολί, η ηλεκτρική κιθάρα εξαρτάται ηχητικά απο πολλές παραμέτρους τις οποίες συχνά αγνοούμε. Η ηλ κιθάρα απο μόνη της δεν είναι όργανο. Αποκτά αυτή την ένοια μαζί με καλώδια, πεταλάκια, πολυεφέ, ενισχυτές, λάμπες, ηχεία, και οτιδήποτε άλλο αθροίσουμε στην αλυσίδα. Στη βάση αυτής της αλυσίδας βρίσκεται η επιλογή και ο συνδυασμός των ξύλων, και η τεχνογνωσία του κατασκευαστή που καθορίζουν ένα μεγάλο ποσοστό του τελικού αποτελεσματος. Τόσο μεγάλο που να κάνει τις διαφορές ανάμεσα σε μια Epiphone και μια Gibson παραπάνω απο εμφανείς, και για κάποιους σαν κι εμένα, ενοχλητικές.[/quote'] Καμμία σχέση δεν έχει αυτή η άπαντηση που έδωσες με τις ερωτήσεις που σου έκανα . Και αφού το θές πες μου τι διαφορά έχει η Epiphone les paul elitist , απο μια Gibson les paul custom ? Στα υλικά , καπακια , ταστίερα , μπράτσο σαν ποιότητα εννοώ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Και αφού το θές πες μου τι διαφορά έχει η Epiphone les paul elitist ' date=' απο μια Gibson les paul custom ? Στα υλικά , καπακια , ταστίερα , μπράτσο σαν ποιότητα εννοώ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ .[/quote'] 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O αφου το ακουσα και αυτο δεν νομιζω να μενει κατι αλλο!!!! :lol: :lol: :lol: block sorry για το ειρωνικο υφος μου αλλα εσυ βλεπεις αλλο εργο.αν θες μου λες..ποσο χρονων εισαι;(αυτο δεν το ρωταω ειρωνικα,αληθεια θελω να μαθω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Και αφού το θές πες μου τι διαφορά έχει η Epiphone les paul elitist ' date=' απο μια Gibson les paul custom ? Στα υλικά , καπακια , ταστίερα , μπράτσο σαν ποιότητα εννοώ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ .[/quote'] 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O αφου το ακουσα και αυτο δεν νομιζω να μενει κατι αλλο!!!! :lol: :lol: :lol: block sorry για το ειρωνικο υφος μου αλλα εσυ βλεπεις αλλο εργο.αν θες μου λες..ποσο χρονων εισαι;(αυτο δεν το ρωταω ειρωνικα,αληθεια θελω να μαθω) Πάντως στα adult sites στις αρχικές σελίδες πατάω yes im over 18 years old . :D :D :D Πάντως δεν βλέπω ανάλαφρα έργα , το μόνο έργο που βλέπω τον τελευταιο καιρό από την μέρα που μπήκα στο συγκεκριμμένο φορουμ είναι θρίλλερ που αγγλιζει τα όρια της κωμωδίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Καμμία σχέση δεν έχει αυτή η άπαντηση που έδωσες με τις ερωτήσεις που σου έκανα . Και αφού το θές πες μου τι διαφορά έχει η Epiphone les paul elitist ' date=' απο μια Gibson les paul custom ? Στα υλικά , καπακια , ταστίερα , μπράτσο σαν ποιότητα εννοώ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ .[/quote'] Οκ λοιπόν. Προφανώς αυτό είναι αδιέξοδο. Στα όργανα μαζικής παραγωγής δεν υπάρχουν διαφορές, κι αν υπάρχουν και κάποιοι τις ακούνε είναι προφανώς πιόνια των πολυεθνικών. Και όλοι όσοι πετάνε λεφτά σε αμερικάνικα όργανα, είναι ζώα και μαλάκες. Γιατί όπως είπε κάποτε κι ένας Αγγλος, "είναι έτσι αφού έτσι νομίζετε" ! Καλύτερα τώρα ? Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση