DjJamesthomas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα παιδιά,αν μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία που έχω.Σε πολλά κομμάτια ακούω σε κάποια σημεία ένας ήχος να φορτώνει στο κομμάτι,πριν να μπει ας πούμε η μπότα.Για παράδειγμα σε αυτό το remix από το 3.19 μεχρι το 3.31 ακούγεται κάτι σαν εφε που δυναμώμει από πίσω,τι ακριβώς είναι αυτό και πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω και εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Λογικά ένα automation στο pitchbend κάποιου συνθ θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DjJamesthomas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Από ότι κατάλαβα για να το χρησιμοποιήσω και εγώ αρκεί να γράψω μία νότα απο ένα συνθ για παράδειγμα στο logic και έπειτα να χρησιμοποιώντας το automatation να του αλλάξω το pitch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ναι και νομίζω ότι αν το κομμάτι μπαίνει σε λα πχ γράφεις λα και το automation το ξεκινάς από τα αρνητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DjJamesthomas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ φίλε μου...μήπως ξέρεις αν υπάρχει καποιο tutorial για να το κάνω πιο σωστά?Για logic.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Να και ένα δείγμα από δική μου δουλειά,όπου το έκανα απλά με το pitch bend του Fantom X σε real time. :D pitch_bend_3.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση