Προς το περιεχόμενο

Επίσκεψη Musikmesse 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, το ξέρω.

Εμφανίζονται και με το όνομα HK στο Γερμανικό ebay.

Υποψιάζομαι και με άλλα ονόματα πιθανώς ανά την οικουμένη, ανάλογα με το τι ζήτησε ο εκάστοτε έμπορος.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ναι, το ξέρω.

Εμφανίζονται και με το όνομα HK στο Γερμανικό ebay.

Υποψιάζομαι και με άλλα ονόματα πιθανώς ανά την οικουμένη, ανάλογα με το τι ζήτησε ο εκάστοτε έμπορος.

Kάπου έχω και τον τιμοκατάλογο χοντρικής που μου είχε στείλει ο Κινέζος...άκουσε customshop και με πέρασε σπουδαίο... ::)

Αν τον βρώ θα τον ανεβάσω...αν και ντρέπομαι ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Παιδιά δεν φθάνει μια μέρα ούτε για πλάκα. 2 τουλάχιστον για να δείτε καλά ΜΟΝΟ τις κιθάρες.

Φανταστείτε ότι είναι 12 κτίρια, το καθένα περίπου σαν τον ΟΛΠ στον πειραιά. (ένα ολόκληρο εκθεσιακό κέντρο το καθένα). Στα 2 ή 3 αν θυμάμαι καλά είναι τα κιθαριστικά.

Δεν θα κάτσετε να περιμένετε αυτόγραφο από τον PRS ή από τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ JIM MARSHALL?? ;)

Ή τα τόσα live και επιδείξεις από κιθαρίστες που γίνονται συνεχώς?

Θέλουν ώρα αυτά..δεν σας σκανδαλίζω άλλο, αλλά μιλάμε για εμπειρία. Αν πάτε για μία μέρα, την επόμενη δεν θα θέλετε να φύγετε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Guru

Κάνω ένα μπάμπ, για να ενημερώσω ότι εγώ 6 με 8 Απριλίου θα βρίσκομαι Φρανκφούρτη, σε μονόκλινο δωμάτιο 4-5 χλμ από την messe.

Ως άνθρωπος με διαφορετικά ενδιαφέροντα με τους πιο πολλούς εδώ μέσα (ΟΧΙ κιθάρες και μπάσα), θα είμαι κατά βάση μόνος μου στις περιπλανήσεις των hall, αλλά κάθε παρέα είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη.

Όποιος, τελικά, είναι να πάει, ας μου πει να κανονίσουμε. :)

ΥΓ. Και, ναι, 1 μέρα δε φτάνει ούτε για ζήτω!

Ο παρών και ο ψυχοφάγος Γκοβάν Μάνιακ επιθυμούν να συναναστραφούν με άτομα κιθαριστικής και κρουστικής κατεύθυνσης στην εν λόγω έκθεση. Αν υπάρξει γκρουπάκι που θα μεταβεί στους πατριώτες της Ανγκχέλας Μέρκελ ευχαρίστως να ομαδοποιηθούμε.

Στις παράλληλες αγορές θα γρατσουνήσουμε  και έγχορδα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου