audiokostas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 ναι...οκ..αλλά δεν έχουν ήχο. Ακριβώς ΚΑΙ για αυτό. ;) Δηλ, λές να πάμε? ;D ;D Κουρδίζομαι και αυτοναιρούμαι από το πρωί, δεν έχω ανάγκη αρωγών στο Σισύφειο έργο μου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δεν σε αντιλαμβάνομαι. Για μένα που δεν θα πάω,τι να τις κάνω τις φώτο? Ως ντοκουμέντα θεωρώ τα βίντεο,διότι εκεί θα ακούσω τυγχάνουσες ερωτοαπαντήσεις από τους σπεσιαλίστες σε κάθε περίπτερο,θα ακούσω ήχο από όργανα (ναι...οκ..μαζί με την οχλαγωγία του κοινου της εκθέσεως).θα δω αντιδράσεις πάνω σε τυγχόντα θέματα-προβλήματα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 θα ακούσω ήχο από όργανα (ναι...οκ..μαζί με την οχλαγωγία του κοινου της εκθέσεως).θα δω αντιδράσεις πάνω σε τυγχόντα θέματα-προβλήματα. Αχαχχαχααχαχχαχαχαχαχχαχχχααααχχα. Να σαι καλά. Ωρα να μου πείς ότι ψωνίζεις και όργανα ανάλογα με το πως ακούγονται στο ουτούμπ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Για μένα που δεν θα πάω,τι να τις κάνω τις φώτο? Ως ντοκουμέντα θεωρώ τα βίντεο,διότι εκεί θα ακούσω τυγχάνουσες ερωτοαπαντήσεις από τους σπεσιαλίστες σε κάθε περίπτερο,θα ακούσω ήχο από όργανα (ναι...οκ..μαζί με την οχλαγωγία του κοινου της εκθέσεως).θα δω αντιδράσεις πάνω σε τυγχόντα θέματα-προβλήματα. Οι φωτογραφίες απλά δηλώνουν ότι κάποιοι πήγαν για να ζηλέψεις. Βίντεα, κάνε υπομονή, σε 2-3 εβδομάδες μετά την έκθεση θα είναι γεμάτο το Youtube...και καλύτερα από ότι θα τράβαγε ο Audiokostas...Θυμίσου τα videos που τράβηξε ο Yameth από το το τελευταίο Noiz μάζεμα...για να μην ζητήσεις άλλα. ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 come on Kostas ! Οι φωτογραφίες απλά δηλώνουν ότι κάποιοι πήγαν για να ζηλέψεις. Βίντεα, κάνε υπομονή, σε 2-3 εβδομάδες μετά την έκθεση θα είναι γεμάτο το Youtube...και καλύτερα από ότι θα τράβαγε ο Audiokostas...Θυμίσου τα videos που τράβηξε ο Yameth από το το τελευταίο Noiz μάζεμα...για να μην ζητήσεις άλλα. ;) δεν έχεις κι αδικο... Εμπας εις περιπτώσι... καλό σας ταξίδι..και φέρτε κανα γερμανικο λουκανικο να βράσουμε ! ωχου !!!μεσημεριατικα ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Οι φωτογραφίες απλά δηλώνουν ότι κάποιοι πήγαν για να ζηλέψεις. Δεν θα συμφωνήσω αλλά δεν θα κάνω και ανάλυση των φωτογραφικών πλεονεκτημάτων καθότι υφέρπουν κίνδυνοι που θα θελα να αποφύγω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δηλ, λές να πάμε? ;D ;D Ναι Δηλώνω συμμετοχή κάπου ; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Κουρδίζομαι και αυτοναιρούμαι από το πρωί, δεν έχω ανάγκη αρωγών στο Σισύφειο έργο μου. Καλά..αν βρείς τιμές και εισητήρια ρίξε ένα pm...γιατί είμαι δυνατός χαρακτήρας!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δεν θα συμφωνήσω αλλά δεν θα κάνω και ανάλυση των φωτογραφικών πλεονεκτημάτων καθότι υφέρπουν κίνδυνοι που θα θελα να αποφύγω. το κρατάω ανοικτό το θέμα σε επικείμενη μπυροποσία εντός συνόρων και Παπούτσειου Τείχους . www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Αν όντως πάω και το σηκώνω το όλο budget (γιατι ειναι οικογενειακή η εκδρομη) απο photos αν αφήνουν θα βγάλω αρκετές γιαιτ η φωτο είναι το δευτερο χομπι μου. ;D ;D ;D Και αφου με ενδαφέρουν και τα synth ολο και κάτι θα τραβίξω...να ειναι και τπτ modular τερατακια στημένα... Αλλα προτίστως τα jazz based πράγματα (κιθαρο-ενισχυτες). ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση