Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πιστεύω πως είστε φοβεροί και ιδιαίτερα με δεδομένο πως ηχογραφήθηκε αμέσως, χωρίς πρόβα. Ο παπάρας στην δεύτερη κιθάρα είναι αλλού και σίγουρα κάποιος άλλος πιό σχετικός με το είδος θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα στο συγκεκριμένο θέμα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ο παπάρας στην δεύτερη κιθάρα είναι αλλού Μην μιλάς έτσι σε παρακαλώ για τον φίλο μου το Νέστορα... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Τον Νέστορα τον αναγνώρισα στην πρώτη κιθάρα. ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ο δεύτερος ποιος είναι? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ο υπογράφων. :P Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ο υπογράφων. :P και σίγουρα κάποιος άλλος πιό σχετικός με το είδος θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα στο συγκεκριμένο θέμα. Αγαπητέ και έντιμε Admin, σε ποιό είδος ακριβώς είστε κατάλληλος και σχετικός? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Έμενα πάντως,του admin η στρατοκαστεριά μου αρέσει. Αρκεί να τον πετύχεις σε γκρουβι στυλ..και ειναι οκ το αφεντικό. Ο υπογράφων. :P ήθελα να σε ''δώσω'' από την 1η σελίδα..αλλά κρατήθηκα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ο Σταύρος και ο Σπύρος τα <<μεγάλα>> αυτιά του thread. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Αμ ήθελε εγγραφή χωρίς εμένα.Θα σε στόλιζα από πάνω ..και θα σε έβγαζα ''τζαζοψαγμένο''.Ξαναγράψε τώρα χωρίς εμένα και μόνο με τον dbΝέστορα ! :-* www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση