raf Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα και καλη χρονια.. για να αναβαθμισω τον ηχο μου ειπα να ψαξω ενα κομπρεσορ για την κιθαρα και εχω καταληξει σχεδον στον black finger της EH. . θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας για το συγκεκριμενο πεταλι αν το εχετε η αν το εχετε ακουσει ,η καποιο που να σας εκανε καλυτερη εντυπωση απο το συγκεκριμενο .. ευχαριστω :) How blue can you get? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Τον συγκεκριμενο κομπρεσσορα τον εχω. Τον χρησιμοποιω παντα σε ηχογραφησεις μπασσου και ηλεκτρακουστικης κιθαρας, και αρκετες φορες τον βαζω και στην κιθαρα μαζι με την πεταλιερα. Δεν ειναι τελειως διαφανος. Πιστευω ειναι ιδανικος σε σχεση με αρκετους που εχω δοκιμασει. Εχει χρησιμες ρυθμισεις και ειναι ευελικτος. Προσωπικα ο χαρακτηρας του μου αρεσει. Ημουν αναμεσα σε αυτον και στα δυο μοντελα του Jam, του οποιου τα πεταλια γενικα μου αρεσουν πολυ, αλλα τελικα κατεληξα σε αυτον. Ελπιζω να βοηθησα. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raf Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 με κατατοπισες αρκετα .. ευχαριστω. λογικα θα παω αυριο να τον ακουσω και με τα αυτια μου, αλλα ξεχασα πριν να γραψω κατι: δινει τοσο sustain οσο λενε? How blue can you get? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Ναι, αν παιξεις με τις ρυθμισεις δινει!! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raf Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 ναι γιατι χρειαζεται κι αυτο να το τονισω λιγο .. ευχαριστω και παλι How blue can you get? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeRewindBand Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Γεια σου φιλε μου... Καλη χρονια! Το black finger ειναι μια πολυ καλη επιλογη, το εχω ακουσει και πραγματικα αξιζει! Ομως μην ξεχασεις να κοιταξεις και τον comperssoρα του Κeeley! Ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει προσωπικα και απο οτι ξερω αποτελει εγγυηση και θεωρειται κλασσικο!! Βγαινει σε δυο εκδοσεις με δυο knobs και με τεσσερα και ειναι απλα υπεροχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raf Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια και για τον keeley.. αλλα δεν εχω να δωσω δυστυχως τοσα λεφτα .. αλλα θα θελα να τον ακουσω 8) How blue can you get? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας για το συγκεκριμενο πεταλι αν το εχετε ο καλυτερος κομπρεσσορας της αγορας,ολοι οι αλλοι απλα ακολουθουν..... ;) (ναι ειχα σχεδον....ολους τους αλλους.... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raf Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 ο καλυτερος κομπρεσσορας της αγορας,ολοι οι αλλοι απλα ακολουθουν..... ;) (ναι ειχα σχεδον....ολους τους αλλους.... ;D) σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας .. μετα απο προσωπικο review και διαβασμα των αποψεων σας κατεληξα στο να τον αγορασω :) ας παει στα λυμενα How blue can you get? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση