warwickplayer Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Να, πάρε και μουσική του Cage που ταιριάζει στην... περίπτωση: John Cage "Twenty-Three" (1988) (Part 1 of 3) Τι λες, καλύτερη δεν ήταν η σιωπή; ;) Δεν θελω για κανενα λογο να γινω εριστικος...αλλα μ αυτη τη λογικη κ αυτο εδω για σενα ειναι μια μεγαλη Μαμακια... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 The Victims of Hiroshima by Krzysztof Penderecki Καταπληκτικό! Δεν το ήξερα. gracie warwickplayer να σε κεράσω ένα Schönberg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Τι είναι αυτά ρε παιδιά... ακόμα εκεί είστε; Αυτά είναι του περασμένου αιώνα! Πάρτε εδώ λίγη τέχνη να γουστάρετε! Torsofuck-Raped by elephants Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Πάντως Μάνο, τα καλά νέα είναι ότι ο Παπακαλιάτης θα ανεβάσει το Αμαντέους. Αν σπρώξουν και τον Καπουτζίδη να παίξει το Μπαχ, θα έχεις νικήσει στη συζήτηση. ;D ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Τι είναι αυτά ρε παιδιά... ακόμα εκεί είστε; Αυτά είναι του περασμένου αιώνα! Πάρτε εδώ λίγη τέχνη να γουστάρετε! Torsofuck-Raped by elephants ;D ;D lol ;D ;D Παναγια μου τι βοθρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 μήπως βάζουν σκουπίδια μες στους ενισχυτές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Χαιρετώ σας. Διαβάζω μ'ενδιαφέρον τις απόψεις που καταθέτετε, σαφώς αν κάποιος μπορεί ν'αντλήσει κάτι καλό απο κείνα που ασχολείται καμμία αντίρρηση, μου γεννήθηκε μιά απορία όμως για κάτι συγκεκριμμένο, ίσως θα θέλατε να τοποθετηθείτε επ'αυτού... Δεν έχω εντρυφήσει στα είδη αυτά των πειραματισμών βεβαίως, όμως, η ιδέα του οτι πωλείται παρτιτούρα του 4:33" μου φαίνεται πως αγγίζει τα όρια της ανηθικότητας... Βοηθείστε με να καταλάβω αν μου διαφεύγει κάτι, καθότι δεν έχω γνώσεις μουσικής σε θεωρητικό/ακαδημαικό επίπεδο... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Από τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που το αγοράζει, εν γνώσει του βέβαια, ουδέν μεμπτόν. Εξάλλου στην τέχνη δεν υπάρχει ηθικό και ανήθικο. Υπάρχει μόνο μου αρέσει δε μου αρέσει, και αυτό σε απόλυτα προσωπικό επίπεδο, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να λογοδοτήσουμε σε κανέναν για την επιλογή μας. Εφ όσον λοιπόν υπάρχει κόσμος που αντιλαμβάνεται κάτι από το εν λόγω έργο, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, μου φάνηκε περισσότερο θεατρικό, παρά μουσικό, καλώς υπάρχει. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 όμως, η ιδέα του οτι πωλείται παρτιτούρα του 4:33" μου φαίνεται πως αγγίζει τα όρια της ανηθικότητας... Eάν είναι και υπογεγραμμένη από τον καλλιτέχνη, μου φαίνεται λογικό. Μην ξεχνάς ότι ο Πικάσσο, πλήρωνε τους λογαριασμούς, υπογράφοντας χαρτοπετσέτες ;) Εσύ καλέ μας φίλε, συνέχισε τη δική σου τέχνη που καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση