rhcpgiannis Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα νοιζαδες, και καλη χρονια ευχομαι σε ολους! :D Προκειτε να αγορασω και κιθαρα και ενισχυτη, αλλα επειδη οσο να ναι ο ενισχυτης παιζει μεγαλυτερο ρολο στον ηχο, λεω να ξεκινησω απο αυτον. Απο ψαξιμο ειδα οτι ο Frusciante οσο ηταν στους peppers χρησιμοποιουσε κυριως Marshall Silver Jubilee και Marshall Major για τα live, (φυσικα και ξερω οτι υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αλλα στοιχεια που εβγαζαν αυτον τον ηχο) αλλα απο οσο ξερω δεν πωλουνται πια. Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιον/ους ενισχυτες για να πλησιασω οσο μπορω τον χαρακτηριστικο ηχο του Frusci. (η κιθαρα που προκειτε να παρω ειναι fender strato road worn 50's ή 60's δεν εχω αποφασισει ακομα). Ευχαριστω προκαταβολικα! :) One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 έχω ακούσει-παίξει peppers και με διάφορους marshall plexi και ακουγόταν μια χαρά.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackIce Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 αλλα επειδη οσο να ναι ο ενισχυτης παιζει μεγαλυτερο ρολο στον ηχο, λεω να ξεκινησω απο αυτον σωστός! ;) Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιον/ους ενισχυτες για να πλησιασω οσο μπορω τον χαρακτηριστικο ηχο του Frusci. αν μπορείς να αναφέρεις ένα max budget να εχουμε στο μυαλό μας ;) ενδιαφέρεσαι για gia head ή combo ? και περιπου ποσα watt? :) πάντως όπως και νάχει John καλές αγορές φιλικά Μάριος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 λογικα max budget για τον amp μεχρι 500-600 ευρο. Δεν θα ηθελα ομως πολλα watt, αλλα ουτε και οι γειτονες... ;D One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 κατι μου λεει οτι αυτο που ψαχνεις λεγεται marshall class 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 κατι μου λεει οτι αυτο που ψαχνεις λεγεται marshall class 5. Ωραιος ενισχυτης αλλα μου φερνει λιγο σε πιο old school ο ηχος του. :-\ One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 γιατι?του frusciante ειναι....new school? μια χαρα ειναι για αυτο που θελεις (αν και βεβαια δεν υπαρχει "ενισχυτης για peppers" ;)) παντως απο τη στιγμη που υπαρχουν τετοιες ΕΝΙΣΧΥΤΑΡΕΣ http://smart.noiz.gr/details.php?id=20699 στις αγγελιες δεν νομιζω να χρειαζεται και πολυ σκεψη..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Αυτόν τον έβαλα κι εγώ στο μάτι.. και μαζεύω κανένα ψιλαδάκι μπας και... τον τιμήσω. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Συμφονω με τον σουπερφανκ.Δες τι αλλο μπορεις να βρεις,αλλιως ο class5 ειναι σουπερ value for money αγορα σε αυτο τον ηχο που ψαχνεις.Εγω εχω τον ac4 και σκεφτομαι να τον παρω κι αυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis_kouts Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2011 Για peppers κοίτα προς Marshall σίγουρα.Στη σολο του δισκογραφία πάντως έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και fender και vox πέρα από τους Marshall.Ορίστε κάτι για να πλησιάσεις τον ήχο του: Για τα βρώμικα χρησιμοποιεί τον Silver Jubilee με αυτές τις ρυθμίσεις: Για τα καθαρά τον Major: Τον δεύτερο Jubilee τον χρησιμοποιεί μόνο για την White Falcon, δηλαδή σε 1-2 τραγούδια σε κάθε live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση