rocka cola Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Τοτε μαλλον εισαι ατυχος και το σπιτι σου δεν εχει "καλο" ρευμα. Μου χει τυχει πολλες φορες να αναρωτιεμαι μα τι στα κομματια παει στραβα με τον ηχο μου,αφου χθες ηταν ολα τελεια...και αυτη ειναι η απαντηση. Α!Και κατι που θυμιθικα τωρα.Δοκιμασε να βαλεις σε διαφορετικες μπριζες τον ενισχυτη και την πεταλιερα.Βοηθαει! Γενικα βοηθαει η μπριζα του ενισχυτη να μην τροφοδωτει τπτ αλλο(ιδικα ανεμιστηρες το καλοκαιρι)γιατι ολα δημιουργουν θορυβο οταν δουλευουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Καμια διαφορα ειτε τις πιανω ειτε οχι. Ωραια,φως φαναρι! λοιπον κοιτα,ασχετα αν σου λενε πως δεν χρειαζεται στους emg εσυ κανε το αυτονοητο: Περνα μια γειωση απο το tremolo claw και να καταληγει πισω απο καποιο ποτενσιομετρο! Ετσι γειωνεις τον εαυτο σου με την κιθαρα (σημαντικοτατο αν θελεις σωστη δουλεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Περνα μια γειωση απο το tremolo claw και να καταληγει πισω απο καποιο ποτενσιομετρο! Ετσι γειωνεις τον εαυτο σου με την κιθαρα (σημαντικοτατο αν θελεις σωστη δουλεια) +1000 Αν δεν το έχεις ήδη κάνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telemanic Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Τοτε μαλλον εισαι ατυχος και το σπιτι σου δεν εχει "καλο" ρευμα. Μου χει τυχει πολλες φορες να αναρωτιεμαι μα τι στα κομματια παει στραβα με τον ηχο μου,αφου χθες ηταν ολα τελεια...και αυτη ειναι η απαντηση. Α!Και κατι που θυμιθικα τωρα.Δοκιμασε να βαλεις σε διαφορετικες μπριζες τον ενισχυτη και την πεταλιερα.Βοηθαει! Γενικα βοηθαει η μπριζα του ενισχυτη να μην τροφοδωτει τπτ αλλο(ιδικα ανεμιστηρες το καλοκαιρι)γιατι ολα δημιουργουν θορυβο οταν δουλευουν. Αυτο ειναι το μονο που δε σκεφτηκα καθολου! Θα το ψαξω το θεμα. Φυσικα, θα δοκιμασω και το θεμα της γειωσης (αυριο που θα εχω προσβαση στην κιθαρα). Θα σας πω τα αποτελεσματα. Σας ευχαριστω ολους και για τις απαντησεις και για την υπομονη σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 1. Οι emg θα έπρεπε να είναι λιγότερο θορυβώδεις από τους passive της epiphone σου. Full stop. 2. Δεν έχω γείωση στους emg μου. H emg αναφέρει ξεκάθαρα: "When installing EMG Active Pickups, DO NOT connect the bridge ground wire." Τα κεφαλαία είναι της EMG και όχι δικά μου. Αν θέλεις μπορείς να ακολουθήσεις τις συμβουλές αγνώστων σε ένα forum. Its your call. Μπορείς να βεβαιωθείς πως οι μαγνήτες σου είναι συνδεδεμένοι σωστά, ακολουθώντας το product data sheet της εταιρείας. Αλήθεια, είναι active EMG οι μαγνήτες σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Should Not Be Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Όπως με πρόλαβε και είπε και ο φίλος από πάνω, η ίδια η EMG δίνει έμφαση στο να μην συνδέεται γείωση με τις χορδές. Επίσης ναι, ο 81 και ο 60 είναι active. Να κλείσεις τον υπολογιστή, την καφετιέρα, το αερόθερμο και ότι άλλο μπλιμπλίκι τρέχει δίπλα δοκίμασες? Και να αλλάξεις μπαταρία? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 oops, δεν είδα πως έχει τον 81 και τον 60. Πάντως, δεν ακούγεται φυσικό αυτό που περιγράφει το παλληκάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telemanic Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Να κλείσεις τον υπολογιστή, την καφετιέρα, το αερόθερμο και ότι άλλο μπλιμπλίκι τρέχει δίπλα δοκίμασες? ;D Το δοκίμασα, αλλά τζίφος. Μπορείς να βεβαιωθείς πως οι μαγνήτες σου είναι συνδεδεμένοι σωστά, ακολουθώντας το product data sheet της εταιρείας. Εμ, ελα που δε μπορω... Η περιπτωση 2 μαγνητων και μονο 1 volume pot (χωρις tone pot δηλ) δε συμπεριλαμβανεται και γίαυτο εχω τις αμφιβολιες μου. By the way, εχει χρησιμοποιηθει το solderless kit. Εψαξα να βρω το αντιστοιχο διαγραμμα αλλα τζιφος (δις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 και τι έχεις κάνει δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 επίσης http://www.jemsite.com/forums/f35/wiring-2-emgs-with-one-volume-and-3-way-switch-40939.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση