telemanic Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Επειδη ειμαι ασχετος οσον αφορα τους EMG μαγνητες και πλεον ειμαι κατοχος κιθαρας με ΕΜG81 και EMG60 εχω την εξης απορια: Έχοντας τερμα την παραμορφωση υποτιθεται οτι δε θα πρεπει να ακουγεται τιποτα απο αποψης θορυβου (hiss που λεμε) ή ειναι φυσιολογικο να ακουγεται κατιτις; Σημειωση: δεν αλλαζει κατι αν ακουμπαω τις χορδες ή οχι, δηλ δεν τιθεται θεμα κακης γειωσης. Τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 λεμε οτι ειναι ΠΟΛΥ sensitive μαγνητες μιας και ειναι active και επισης λεμε να μην το ψειριζουμε τοσο το θεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telemanic Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Να μην αγχωνομαι δηλ αν εχει γινει καποια λαθος συνδεση ή αν υπαρχει καποιο αλλου ειδους προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 αν παιζεις σε full on metal setting ειναι λογικο να βγει πιο ευκολα θορυβος ειδικα σε actives που πιανουν και την παραμικρη κινηση της χορδης. και οι vintage humbackers που εχω αν συνδεθουν σε εναν 6505 στο βρωμικο καναλι εναν θορυβο θα τον εχουν ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telemanic Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Ωραια...Ετοιμος να αρχισω τις αλλαξομαγνητοκωλιες ημουν...Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 E ειπαμε αθορυβοι αλλα αν παιζεις με 2000000007 τονους γκαζι ολο και κατι θα ακουστει. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telemanic Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Χμ...Ενταξει να μην ειναι τελειως αθορυβοι, αλλα μετα απο τεστ που εκανα με μια Epiphone Les Paul Gothic (με τους μανισιους humbuckers), διαπιστωσα οτι ο θορυβος ειναι πιο δυνατος (οταν δεν παιζω) στην περιπτωση των EMG. Φυσιολογικο λογω υψηλοτερου output ή να ξαναρχισω να ανησυχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον να αρχίσεις να παίζεις και κάτι... Τότε πιστεύω θα σταματήσεις να αντιλαμβάνεσαι τι ακούγεται όταν δεν παίζεις.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telemanic Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον να αρχίσεις να παίζεις και κάτι... Τότε πιστεύω θα σταματήσεις να αντιλαμβάνεσαι τι ακούγεται όταν δεν παίζεις.. ;) Με αυτη τη λογικη ομως σε περιπτωση που υπηρχε προβλημα,απλα θα εκανα πως δεν υπαρχει αντι να το αντιμετωπισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Ναι βρε παλικάρι μου, δεν αντιλέγω.. Απλά απο τη στιγμή που σου είπαν συνφορουμίτες παραπάνω οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό, μη το ψειρίζεις τόσο το θέμα. Μάλλον να αρχίσεις να παίζεις και κάτι... Τότε πιστεύω θα σταματήσεις να αντιλαμβάνεσαι τι ακούγεται όταν δεν παίζεις.. ;) Με το παραπάνω εννοώ ότι, το κατά πόσο ασχολούματσε με ψίλους στ' άχυρα, είναι αντιστρόφως ανάλογο, με το πόσο ασχολούμαστε ουσιαστικά με τη μουσική μας. Δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω, έχει τύχει να πέσω κι εγώ σε αυτό το "τρυπάκι". Σκέψου το... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση