Προς το περιεχόμενο

ΕΜG: ΑΠΟΛΥΤΩΣ αθορυβοι ή οχι;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη ειμαι ασχετος οσον αφορα τους EMG μαγνητες και πλεον ειμαι κατοχος κιθαρας με ΕΜG81 και EMG60 εχω την εξης απορια:

Έχοντας τερμα την παραμορφωση υποτιθεται οτι δε θα πρεπει να ακουγεται τιποτα απο αποψης θορυβου (hiss που λεμε) ή ειναι φυσιολογικο να ακουγεται κατιτις;

Σημειωση: δεν αλλαζει κατι αν ακουμπαω τις χορδες ή οχι, δηλ δεν τιθεται θεμα κακης γειωσης.

Τι λετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αν παιζεις σε full on metal setting ειναι λογικο να βγει πιο ευκολα θορυβος ειδικα σε actives που πιανουν και την παραμικρη κινηση της χορδης.

και οι vintage humbackers που εχω αν συνδεθουν σε εναν 6505 στο βρωμικο καναλι εναν θορυβο θα τον εχουν  ;)

Χμ...Ενταξει να μην ειναι τελειως αθορυβοι, αλλα μετα απο τεστ που εκανα με μια Epiphone Les Paul Gothic (με τους μανισιους humbuckers), διαπιστωσα οτι ο θορυβος ειναι πιο δυνατος (οταν δεν παιζω) στην περιπτωση των EMG. Φυσιολογικο λογω υψηλοτερου output ή να ξαναρχισω να ανησυχω;

Μάλλον να αρχίσεις να παίζεις και κάτι...

Τότε πιστεύω θα σταματήσεις να αντιλαμβάνεσαι τι ακούγεται όταν δεν παίζεις.. ;)

Με αυτη τη λογικη ομως σε περιπτωση που υπηρχε προβλημα,απλα θα εκανα πως δεν υπαρχει αντι να το αντιμετωπισω.

Ναι βρε παλικάρι μου, δεν αντιλέγω.. Απλά απο τη στιγμή που σου είπαν συνφορουμίτες

παραπάνω οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό, μη το ψειρίζεις τόσο το θέμα.

Μάλλον να αρχίσεις να παίζεις και κάτι...

Τότε πιστεύω θα σταματήσεις να αντιλαμβάνεσαι τι ακούγεται όταν δεν παίζεις.. ;)

Με το παραπάνω εννοώ ότι, το κατά πόσο ασχολούματσε με ψίλους στ' άχυρα, είναι αντιστρόφως ανάλογο, με το πόσο ασχολούμαστε ουσιαστικά με τη μουσική μας.

Δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω, έχει τύχει να πέσω κι εγώ σε αυτό το "τρυπάκι".

Σκέψου το... ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου