V3oDoR Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παίδες! Ψάχνω άτομα για να κάνουμε κάνα collaboration βρε αδερφέ για το γιουτουμπ! Τραγούδια θα προτιμούσα κάτι σε Ρόκ,funk-rock (τύπου RHCP), RATM ή τέλος πάντων ρίξτε ιδέες... Καλό θα ήταν κάποιος που να ξέρει από μίξη να βοηθήσει όταν τελειώσουμε στην συναρμολόγηση... Εγώ παίζω μπάσο και επίσης μπορώ να βοηθήσω με το video edit... \m/ And nothing really matters... To me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σου v3odor. Παιζω πολυ peppers, σχεδον ολα τους τα κομματια. Μεγαλο κολλιμα με τον Frusciante. Αν σε ενδιαφερει πες μου. Ριξε και μια ματια στο καναλι μου στο youtube, αν και τα covers απο peppers που εχω ειναι παλια. http://www.youtube.com/user/JohnGetonTop One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V3oDoR Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2010 κάνα aeroplane ή dani california θα έλεγε για collab... περιμένουμε και άλλα άτομα τότε για rhcp? :D And nothing really matters... To me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2010 Μεσα!! Αρκει ο επομενος να ξερει απο μιξεις... 8) One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Παιδια κανενας drummer παιζει?? 8) One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση