tritonas00 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Oτι λεει ο τιτλος! ;D ;D Enjoy and comment ! :) Το τελευταιο θεμα δεν ειναι δικο μου.! :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν... Αυτό μου άρεσε πιο πολύ από κάποιες προηγούμενες φαντασίες που ανέβασες είναι πολύ πιο ουσιώδες με λιγότερες "μπουρμπουλήθρες" και περισσότερο συναίσθημα και επίσης δεν το βρήκα καθόλου depressing... Κάνει όμως μια κοιλιά περίπου από το 2:00 ως το 2:50 την οποία εγώ θα αφαιρούσα εντελώς όπως άλλωστε και το σημείο που δεν είναι δικό σου... Κατά τα άλλα άψογη εκτέλεση, ωραίο ηχόχρωμα και πολύ καλές μελωδίες... Μάλλον πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνεις μουσική για τον κινηματογράφο ή για δραματικές σειρές στην τηλεόραση... Μπράβο tritona και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους noizers! :) YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tritonas00 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 relayer χαιρομαι που σου αρεσε! Το τελευταιο μερος,ειναι τοσο ομορφο που δεν μπορεσα να αντισταθω να μην το βαλω! Μπορειτε να ακουσετε το original εδω Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.guybacos.com/audio/Devotion.mp3 O τυπος ειναι απλα εξαιρετικος! :) Καλη χρονια σε ολους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 ουσιώδες με λιγότερες "μπουρμπουλήθρες" και περισσότερο συναίσθημα και επίσης δεν το βρήκα καθόλου depressing... +1 ούτε εγώ το βρήκα ντηπρέσινγκ. Παίζεις κ γράφεις πολύ ωραία. Η ένσταση μου είναι στους τίτλους σου! χοχο ;D φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tritonas00 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Εμενα παντως μια καταθλιψη μου την φερνει! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση