Superfunk Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Ουτως η αλλως, δεν το κοβω σε καινουργιο μπρατσο να χρειαστουν πια και τοοοοσα πολλα/δραματικα adjustments για να ανησυχουμε μηπως τερματισουμε το truss rod (αν ηταν οντως απο το '62 το μπασο τοτε μπορει και να υπηρχε τετοιο θεμα ;D). θα ξαφνιαζοσουν αν εβλεπες ποσα μπασα/κιθαρες (ειδικα αν ειναι φτηνα) ερχονται με ΕΝΤΕΛΩΣ χαλαρωμενα τα Truss rod τους. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Άντε πείτε καμιά κουβέντα μας φάγανε οι τουμπανοταλεντοφιλοσοφιες ;) talking about the spirit of wood... ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Άντε πείτε καμιά κουβέντα αντε για να μη σε στεναχωρησω,τωρα που... τελειωσες με το Jazz Bass ηρθε η ωρα να αγορασεις και ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μπασο ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 και αυτό δεν θα με χάλαγε ..... .....αν είχα ταλέντο στο να έχω φράγκα ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
juan_de_viann Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 ...κατέληξα στην αντικατάσταση του μπράτσου με το δικό του μαμίσιο (replacement) απο την Fendrer και κόστισε λιγότερο απο οποιοδήποτε άλλη επιλογή είχα... Δε μας είπες από που πήρες το καινούριο μπρατσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 και αυτό δεν θα με χάλαγε ..... .....αν είχα ταλέντο στο να έχω φράγκα ;D το εχω......ειναι περιορισμενο σαν οργανο (ηχητικα) Δε μας είπες από που πήρες το καινούριο μπρατσο. οντως και εγω ενδιαφερομαι να μαθω think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 το εχω......ειναι περιορισμενο σαν οργανο (ηχητικα)οντως και εγω ενδιαφερομαι να μαθω Ένας χρόνος που πέρασε, αυτή την αγωνία είχατε; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Ένας χρόνος που πέρασε, αυτή την αγωνία είχατε; ;D μην το λες σε μενα φιλος.....εγω τωρα το διαβασα για 1η φορα το θρεντ :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 αντε για να μη σε στεναχωρησω,τωρα που... τελειωσες με το Jazz Bass ηρθε η ωρα να αγορασεις και ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μπασο ;D Εννοείς κάτι τέτοιο; ;D Late '78 ή άντε early '79... Με σκανδάλισες απογευματιάτικα... και άνοιξα την ντουλάπα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papalampraina Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Με σκανδάλισες απογευματιάτικα... και άνοιξα την ντουλάπα ;D ;D ;D Terry, άντε και στο... μην πω τίποτα τώρα... :) Τουλάχιστον είναι sunburst και στα μάτια μου αυτό το κάνει λιγότερο ποθητό. Need.More.Fuzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση