Neurotic Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ δεν θα χρησιμοποιώ το laptop που θέλω να αγοράσω πάνω από 2 ώρες την ημέρα. Άσε που όλο στο ίντερνετ θα είμαι, δεν θα εκμεταλλεύομαι ούτε το 10% των δυνατοτήτων του. Λες να το βουτήξω; Ναι!!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Free Spirit Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ δεν θα χρησιμοποιώ το laptop που θέλω να αγοράσω πάνω από 2 ώρες την ημέρα. Άσε που όλο στο ίντερνετ θα είμαι, δεν θα εκμεταλλεύομαι ούτε το 10% των δυνατοτήτων του. Λες να το βουτήξω; Προσεχε τι σκεφτεσαι γιατι σε λιγα χρονια εκει θα καταληξεις! ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Προσεχε τι σκεφτεσαι γιατι σε λιγα χρονια εκει θα καταληξεις! ::) Επειδή θα επιλέγει να πληρώνει κόσμο για την εργασία του; Με αυτή τη νοοτροπία σύντομα θα σου λένε κ εσένα γιατί να σε πληρώσω κ ας δουλεύεις :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση