nikoscaptain7 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλά είναι, και μπορείς να βάλεις pads από το DM10, αλλά με ποιo σκεπτικό να κάνεις κάτι τέτοιο; O εγκέφαλος DM10 είναι σίγουρα πολύ καλύτερος, πιο επαγγελματικός και πιο επεκτάσιμος από τον DM6. Επίσης, τα pads του DM6 είναι όλα single zone σε αντιθεση με του DM10 που είναι dual zone. Τα λεφτα που θα δώσεις για αυτό το παραπάνω pad από το DM10, νομίζω ότι δεν αξίζουν. Εγώ σου προτείνω να δώσεις λίγα παραπάνω και να πας για DM10, ή ακόμα καλύτερα να περιμένεις σε τι τιμή θα βγουν τα νεα Alesis DM8 Pro, ο εγκέφαλος του οποίου ειναι ουσιαστικά ένας mini DM10. Έχουν και μεγαλύτερα pads από το DM10 Studio... Alesis DM8 Pro Kit at Winter NAMM 2011 τα dm8 απο οτι ειδα θα κοστιζουν περιπου 800 ευρω..τα οποια δεν εχω..αν παρω αργοτερα τυμπανο ας πουμε απο το dm10 η το dm8 θα εχω καλυτερη αποδοση ή πρεπει να αλλαξω τον εγκεφαλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsints Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 τα dm8 απο οτι ειδα θα κοστιζουν περιπου 800 ευρω..τα οποια δεν εχω..αν παρω αργοτερα τυμπανο ας πουμε απο το dm10 η το dm8 θα εχω καλυτερη αποδοση ή πρεπει να αλλαξω τον εγκεφαλο? Τι εννοείς διαφορά στην απόδοση; Ο ίδιος ήχος θα βγαίνει από τον εγκέφαλο, όποιο pad και να βάλεις. Απλά εσύ μπορεί να νιώθεις διαφορετική αίσθηση στο χτύπημα και στην επαναφορά που έχει το άλλο pad. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι συμβατά τα dual zone pads από το DM10 με το DM6, αν και δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. To DM7 που έχει 3-zone snare το είδες καθόλου ή βγαίνει και αυτό εκτός budget; Για Yamaha, Roland δεν σου προτείνω κάτι γιατί ξεφεύγουν πολύ στην τιμή. Το HD1 είναι παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoscaptain7 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Τι εννοείς διαφορά στην απόδοση; Ο ίδιος ήχος θα βγαίνει από τον εγκέφαλο, όποιο pad και να βάλεις. Απλά εσύ μπορεί να νιώθεις διαφορετική αίσθηση στο χτύπημα και στην επαναφορά που έχει το άλλο pad. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι συμβατά τα dual zone pads από το DM10 με το DM6, αν και δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. To DM7 που έχει 3-zone snare το είδες καθόλου ή βγαίνει και αυτό εκτός budget; Για Yamaha, Roland δεν σου προτείνω κάτι γιατί ξεφεύγουν πολύ στην τιμή. Το HD1 είναι παιχνίδι. τα κοιταξα και τα dm7 και κανουν 720.εκτος budjet δηλαδη.πιστευεις με τα dm6 για home recording και για εκμαθηση μιας και δεν ειμαι και βιρτουοζος ειναι καλη περιπτωση??440 περιπου τα βρισκω..ειναι μεσα στο budget αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsints Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 τα κοιταξα και τα dm7 και κανουν 720.εκτος budjet δηλαδη.πιστευεις με τα dm6 για home recording και για εκμαθηση μιας και δεν ειμαι και βιρτουοζος ειναι καλη περιπτωση??440 περιπου τα βρισκω..ειναι μεσα στο budget αυτα. Τα DM7 τα έχει 559 στο thomann. Που τα βρήκες 720? :o http://www.thomann.de/gr/alesis_dm7_e_drum_kit.htm Δεν τα έχω δοκιμάσει τα DM6, αλλά λογικά για practice θα είναι μια χαρά. Το πολύ πολύ, αν δε σε ικανοποιούν οι ήχοι, συνδέεις το module στο PC με καλώδιο USB και μπορείς να παίξεις και να ηχογραφήσεις μέσω VST (Addictive Drums, Superior Drummer, BFD, κλπ.), με ήχους πολύ ανώτερης ποιότητας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoscaptain7 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Τα DM7 τα έχει 559 στο thomann. Που τα βρήκες 720? :o http://www.thomann.de/gr/alesis_dm7_e_drum_kit.htm Δεν τα έχω δοκιμάσει τα DM6, αλλά λογικά για practice θα είναι μια χαρά. Το πολύ πολύ, αν δε σε ικανοποιούν οι ήχοι, συνδέεις το module στο PC με καλώδιο USB και μπορείς να παίξεις και να ηχογραφήσεις μέσω VST (Addictive Drums, Superior Drummer, BFD, κλπ.), με ήχους πολύ ανώτερης ποιότητας! αδερφε απο τον τομαν θα πληρωσω μεταφορικα και ποσο περιπου θα κανει να μου τα φερει?εχεις παρει τιποτα απο το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι αξιοπιστο?σε ευχαριστω για τη βοηθεια...τα εχεις παιξει καθολου τα dm7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magicu Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 για αγορες πανω απο 300 ευρω δεν χρεωνεσαι μεταφορικα.ο θωμας ειναι πιο αξιοπιστος και απο την γυναικα σου ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsints Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 αδερφε απο τον τομαν θα πληρωσω μεταφορικα και ποσο περιπου θα κανει να μου τα φερει?εχεις παρει τιποτα απο το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι αξιοπιστο?σε ευχαριστω για τη βοηθεια...τα εχεις παιξει καθολου τα dm7? Όχι, δεν τα έχω δοκιμάσει. Αλλά από αυτά που έχω διαβάσει, κατάλαβα ότι οι διαφορές του με το DM6 είναι το 3-zone ταμπούρο, καλύτερος εγκέφαλος με περισσότερους ήχους, το crash που έχει choke, και τέλος ότι έρχεται με προσυναρμολογημένη rack και μαζί με το ToonTrack EZ Drummer Lite. Για το DM7, στην τιμή να συνυπολογίσεις και το πετάλι για την μπότα, αν δεν έχεις ήδη. Πάντως σκέψου και αυτό που σου είπα περί VST, ειδικά αν το θες για home recording. Από Thomann έχω πάρει τα DM10 Studio. Στη δική μου περίπτωση άργησαν πολλούς μήνες να έρθουν Ελλάδα, δεν ήταν όμως θέμα του Thomann, αλλά του εργοστασίου της Alesis επειδή υπήρχε υπερβολικά μεγάλη ζήτηση εκείνη την εποχή. Γενικά όμως, μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για τον Θωμά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoscaptain7 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Όχι, δεν τα έχω δοκιμάσει. Αλλά από αυτά που έχω διαβάσει, κατάλαβα ότι οι διαφορές του με το DM6 είναι το 3-zone ταμπούρο, καλύτερος εγκέφαλος με περισσότερους ήχους, το crash που έχει choke, και τέλος ότι έρχεται με προσυναρμολογημένη rack και μαζί με το ToonTrack EZ Drummer Lite. Για το DM7, στην τιμή να συνυπολογίσεις και το πετάλι για την μπότα, αν δεν έχεις ήδη. Πάντως σκέψου και αυτό που σου είπα περί VST, ειδικά αν το θες για home recording. Από Thomann έχω πάρει τα DM10 Studio. Στη δική μου περίπτωση άργησαν πολλούς μήνες να έρθουν Ελλάδα, δεν ήταν όμως θέμα του Thomann, αλλά του εργοστασίου της Alesis επειδή υπήρχε υπερβολικά μεγάλη ζήτηση εκείνη την εποχή. Γενικά όμως, μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για τον Θωμά. απο οτι καταλαβα το vst ειναι ενα προγραμμα με ηχους οπου μπορεισ να συνδεσεις τα τυμπανα και να παιρνουν ηχο απο το προγραμμα?οπως λειτουργει το μιιντι ας πουμε?και που μπορω να το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsints Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 απο οτι καταλαβα το vst ειναι ενα προγραμμα με ηχους οπου μπορεισ να συνδεσεις τα τυμπανα και να παιρνουν ηχο απο το προγραμμα?οπως λειτουργει το μιιντι ας πουμε?και που μπορω να το βρω? Ακριβώς, λειτουργει μέσω midi. Aπλά με τα modules της Alesis μπορεις να τα συνδέσεις κατευθειαν στο PC μέσω USB, χωρις να χρειάζεσαι ειδική κάρτα ήχου με θύρα midi ή μετατροπέα καλωδιου midi σε usb. Σκέψου το κάπως έτσι... όταν χτυπάς τα τύμπανα, ο εγκέφαλος θα στέλνει μηνύματα midi στο PC, τα οποία θα ενεργοποιούν samples-ήχους στο VST. Για αυτή τη διαδικασία θα χρειαστεί να έχεις ένα σχετικά γρήγορο PC, και να περάσεις τους drivers ASIO4ALL, για να μην έχεις μεγάλη καθυστερηση (latency) από την στιγμη που χτυπας το pad, μέχρι την στιγμη που θα ακούσεις τον ήχο. Θα χρειαστείς επίσης κάποιο πρόγραμμα όπως το Cubase ή το FL Studio, μέσα από το οποιο θα τρέξεις το VST (Addictive Drums, Superior Drummer, BFD, Steven Slate Drums, κλπ.). Είμαι καινούριος στον χώρο των drums, ασχολούμαι κανένα 3μηνο περίπου και δεν ξέρω πολλά, αλλά ελπίζω να βοήθησα κάπως. Ρίξε μια ματιά και στο forum και στο Google γενικότερα, και αν έχεις άλλη απορία, εδώ είμαστε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skalos Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά δε ξέρω αμα μπορώ να κάνω διαφήμιση σε αγγελία μου (άλλα θα το κάνω!)... Πουλάω ενα σετάκι στις αγγελίες, πάνω σ αυτά που λέτε... Έχει τα καλά του DM6 με αρκετά απ τα καλά του DM10 (toms, surge cymbals) και snare με mesh head... Δείτε το -> http://smart.noiz.gr/details.php?id=25842 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση